Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενθουσιασμένος ο Andy Robertson με την επιστροφή του στην δράση

Ενθουσιασμένος ο Andy Robertson με την επιστροφή του στην δράση

Ο Andy Robertson περιέγραψε την «καταπληκτική» αίσθηση της επιστροφής στη δράση για τη Liverpool στη νίκη με 5-2 επί της Norwich το απόγευμα της Κυριακής.

Οι Reds εξασφάλισαν μια θέση στον πέμπτο γύρο του Emirates FA Cup χάρη στα γκολ των Curtis Jones, Darwin Nunez, Diogo Jota, Virgil van Dijk και Ryan Gravenberch.

Ο Robertson ήρθε επίσης από τον πάγκο κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου της νίκης επί των Καναρίων, σε μια συναρπαστική υποδοχή στο Anfield, παίρνοντας τα πρώτα του λεπτά από τον τραυματισμό του στον ώμο τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ήταν καταπληκτικό», είπε ο μπακ στο ITV μετά τον αγώνα. «Αυτό είναι το συναίσθημα που περίμενα. Το συναίσθημα ότι μου έλειπε και οι δύσκολες μέρες στο γυμναστήριο που πέρασα μακριά από όλα τα παιδιά, αυτό έπρεπε να κρατήσω το μυαλό μου.»

«Η υποδοχή που έλαβα θα μείνει μαζί μου για πολύ καιρό. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά το πλήθος γι’ αυτό. Αυτό με βοήθησε να περάσω τις δύσκολες στιγμές. Υπήρξαν πολλές τους τελευταίους τέσσερις μήνες και εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο γήπεδο τώρα».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Robertson δήλωσε για την πρόκριση των Κόκκινων στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας:

«Παλεύουμε σε όλα τα μέτωπα. Θέλετουμε να συνεχίσετε σε κάθε διαγωνισμό. Προφανώς είμαστε ήδη σε έναν τελικό και πάμε καλά στην Premier League, αλλά ξέρουμε ότι [υπάρχει] πολύς δρόμος να διανύσουμε. Το Κύπελλο Αγγλίας είναι μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Ξέρουμε πώς είναι να το κερδίζεις και θέλεις πάντα να είσαι μέσα στο παιχνίδι, οπότε ευτυχώς τα περάσαμε με ασφάλεια.»

Για το πώς αντέδρασε στην είδηση της απόφασης του Jürgen Klopp να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, δήλωσε:

«Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, ήταν λίγο σοκ. Όταν μας είπε όλα, νομίζω ότι κανείς δεν ήξερε πού να κοιτάξει ή τι να κάνει. Πρέπει να σεβαστείς την απόφασή του. Το έχει σκεφτεί πολύ και σκληρά. Δεν είναι αυθόρμητο άτομο. Προφανώς το έχει σκεφτεί πολύ όσον αφορά την οικογένειά του και όλα τα υπόλοιπα. Για όσα έχει κάνει για αυτόν τον σύλλογο θα είμαστε όλοι για πάντα ευγνώμονες.

Νομίζω ότι δεν θέλει οι οπαδοί να τραγουδούν το τραγούδι του και αυτό, αλλά νομίζω ότι θα χάσει αυτή τη μάχη! Δυστυχώς, νομίζω ότι οι οπαδοί θα θέλουν πάντα να τον αποχαιρετούν σωστά. Αλλά για εμάς τους παίκτες το μόνο πράγμα που μας ζήτησε είναι ότι πρέπει να είναι business as usual. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια και ελπίζουμε ότι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να του δώσουμε έναν αποχαιρετισμό που πραγματικά του αξίζει.»

Ενθουσιασμένος ο Andy Robertson με την επιστροφή του στην δράση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com