Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Graeme Souness: «Τέσσερις είναι οι επιλογές για τον Klopp»

Graeme Souness: «Τέσσερις είναι οι επιλογές για τον Klopp»

Ο θρυλικός παίκτης των Κόκκινων και πρώην manager τους, ο Graeme Souness πιστεύει πως μετά την αποχώρηση του Klopp από τη Liverpool, αν και θα έχει πλήθος προσφορών, τέσσερις θα είναι οι δυνατές επιλογές για τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Klopp στη συνέντευξη του δήλωσε ότι «αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι δεν πρόκειται να αναλάβω άλλη ομάδα στην Αγγλία. 100%. Είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Η αγάπη μου για την ομάδα αλλά και ο σεβασμός μου για τους ανθρώπους εδώ δεν συγκρίνονται.»

Και πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα. Ούτε καν με δεύτερη σκέψη. Δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι(η ομάδα αυτή) μέρος της ζωής μου. Αποτελούμε μέρος της οικογένειας εδώ και αισθανόμαστε όπως στο σπίτι μας. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση. Αλλά αν θα δουλέψω ξανά;»

«Φυσικά. Γνωρίζω τον εαυτό μου και δεν μπορώ απλώς να κάθομαι τριγύρω. Δεν θα αναλάβω πάντως κάποια ομάδα η Εθνική για έναν τουλάχιστο χρόνο. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό και δεν θέλω.»

Ο Souness λοιπόν πιστεύει πως μόνον οι Real Madrid, Barcelona, Bayern Munich ή κάποια Εθνική θα μπορούσαν να δελεάσουν τον Γερμανό όσο αφορά τη θέση του manager.

«Ακόμα κι αν περάσουν πέντε χρόνια πάντα θα λαμβάνει προσφορές. Θα θελήσει να επιστρέψει; Θυμάμαι βρισκόμουν μέσα σε ένα ταξί με τον μεγάλο Johny Giles, όταν εργαζόμουν για την Irish TV. Οπότε γυρνά και μου λέει ‘θα επιστρέψεις στο management; Του απάντησα ότι δεν ήμουν σίγουρος.»

«Μου απάντησε τότε ‘θα σου πω τι θα συμβεί. Όταν είσαι εκτός για ένα χρόνο αρχίζεις να αναρωτιέσαι γιατί ανέλαβες τέτοια δουλειά καταρχήν’.»

«Και είχε δίκιο. Όταν φεύγεις από αυτή τη δουλειά αλλάζεις ως άνθρωπος ενώ αλλάζουν και οι σχέσεις σου με αυτούς που είναι κοντά σου.»

«Οπότε αν πάμε τώρα στον Jurgen, ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση μόνον τρεις είναι οι ομάδες στις οποίες θα μπορούσε να πάει, στις Real Madrid, Barcelona ,Bayern Munich. Εκτός κι αν λόγω των λιγότερων απαιτήσεων θα ήθελε να αναλάβει την Εθνική ομάδα κάποιας χώρας.»

«Όσο για τη Liverpool, αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό και ένα δύσκολο καθήκον για αυτόν που θα αναλάβει στη θέση του. Αφήνει όμως και μια ονειρεμένη δουλειά και για αυτό θα πρέπει να ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση αυτή που πήρε.» ολοκλήρωσε.

Graeme Souness: «Τέσσερις είναι οι επιλογές για τον Klopp»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com