Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hogan: «Καταλαβαίνω το σοκ – θα βρούμε σωστό αντικαταστάτη»

Hogan: «Καταλαβαίνω το σοκ – θα βρούμε σωστό αντικαταστάτη»

Ο CEO του συλλόγου, Billy Hogan μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου μαζί με τον Jürgen Klopp, αναφέροντας πως αντιλαμβάνεται το σοκ του κόσμου και διαβεβαιώνοντας πως η ομάδα θα βρει τον σωστό αντικαταστάτη του Γερμανού, που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Hogan ανέφερε στις δηλώσεις του:

“ Μάλλον για να πω με λόγια πόσο σημαντικό είναι αυτό. Ο Jürgen μίλησε για την αποχώρησή του από το σύλλογο σε καλύτερο μέρος από ό,τι το βρήκε το 2015. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το έκανε αυτό. Όπως είπε, θα είναι εδώ για μήνες. Η προοπτική μας, τα νέα είναι στενάχωρα και οι οπαδοί το μοιράζονται αυτό. ”

“ Πρώτη φορά που συζητήσαμε για την απόφασή του από επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μπορούσα να δω από τη δική μου οπτική γωνία ότι ήταν μια απόφαση με την οποία ένιωθε άνετα και το πίστευε και το σεβαστήκαμε. ”

“ Αυτό είναι για το ότι όλοι βλέπουν τι συμβαίνει έξω, αλλά το μέγεθος της πίεσης – 24 χρόνια τώρα – έτσι εξεπλάγην κατά μία έννοια, αλλά το κατάλαβα. Μια θλιβερή μέρα αλλά και τα εύσημα στον Jurgen που πήρε την απόφαση που θέλει. ”

“ Θα είναι μια τακτική διαδικασία [για την αντικατάστασή του]. Η ίδια διαδικασία που μας έφερε τον Jürgen θα γίνει τώρα. Η ιδιοκτησία μας, ο Mike Gordon συγκεκριμένα θα είναι μέρος αυτής της διαδικασίας, αλλά δεν θα κάνουμε τώρα κάποιο σχόλιο, λειτουργούμε όταν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε για πράγματα. Δεν θα μπούμε στο παιχνίδι με τα ονόματα. ”

“ Αυτή είναι απλώς μια ανακοίνωση που κάνουμε και μετά εστιάζουμε σε αυτή τη σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε τη σεζόν 23/24 μια που μπορούν να απολαύσουν οι οπαδοί. ”

“ Δεν θα ήθελα να περιμένω [να ονομάσω έναν διάδοχο]. Λειτουργούμε για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα γίνονται σωστά με τη δέουσα επιμέλεια, τότε θα έχουμε μια ανακοίνωση, αλλά δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε ένα χρονοδιάγραμμα. Θα συνεχιστεί στο παρασκήνιο. Θα πάρουμε τη σωστή απόφαση. ” Σημείωσε ο Hogan.

“ Ο γιος μου, μου είπε ότι πίστευε ότι ο Jürgen θα έμενε για πάντα. Μπορώ να καταλάβω τον αντίκτυπο και το σοκ, θα έχουμε τον κατάλληλο χρόνο να κοιτάξουμε πίσω και να μιλήσουμε για την καριέρα του, τη διαδρομή που έχουμε κάνει, εξαιρετική. Ηγεσία, χάρισμα, αυτός ως άνθρωπος. ”

“ Από μια συνολική προοπτική, ο Pep (Lijnders) και ο Vitor (Matos) θέλουν να συνεχίσουν την προπονητή τους καριέρα, το καταλαβαίνουμε. Θα πάνε με την υποστήριξή μας και θα βοηθήσουμε την καριέρα τους. Υπάρχει μια τεράστια ομάδα γύρω από αυτήν την ομάδα [προπονητικό επιτελείο] που θα βοηθήσουν. ”

Billy Hogan και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com