Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Αγαπώ τη χώρα μου, προσπαθήστε περισσότερο!»

Salah: «Αγαπώ τη χώρα μου, προσπαθήστε περισσότερο!»

Μετά τον ατζέντη του, Ramy Abbas Issa, απάντηση στις βλακώδεις κατηγορίες σε σχέση με τον τραυματισμό του έδωσε και ο Mohamed Salah.

Ο Λιβανοκολομβιανός μάνατζερ του παίκτη, με μια ανάρτηση στο X, εξαπέλυσε πυρά προς πάσα κατεύθυνση για τα σχόλια, τα υπονοούμενα και τις κατηγορίες που ακούστηκαν για τον τραυματισμό του Mo.

Σειρά τώρα πήρε και ο Αιγύπτιος θρύλος των Reds αυτοπροσώπως, ο οποίος με μια δική του ανάρτηση στα αραβικά, έγραψε πως:

«Χθες ξεκίνησα το πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψω στην Εθνική Ομάδα όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή… Tην αγαπώ και εκείνη και τους ανθρώπους της (σ.σ. την Αίγυπτο)… Προσπαθήστε περισσότερο».

Ο Mo όντως ξεκίνησε ήδη την προσπάθεια του να προλάβει έστω τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, σε περίπτωση που φτάσει εκεί η χώρα του, στις εγκαταστάσεις του Kirkby, κάτι που του δίνει τις περισσότερες πιθανότητες, σε αντίθεση με το περιβάλλον και τη τεχνογνωσία στο καμπ της Αιγύπτου στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Απαντήσεις από αμφότερους τους Salah και Abbas Issa στο X.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com