Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πυρά» του Abbas προς όσους αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του Salah!

«Πυρά» του Abbas προς όσους αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του Salah!

Με μια ανάρτηση στο X, o Ramy Abbas Issa, ατζέντης του Mohamed Salah, έδωσε τη δικιά του απάντηση σε δημοσιογράφους και μη, οι οποίοι αμφισβήτησαν το τραυματισμό του Αιγύπιου.

Μετά την ανακοίνωση των προθέσεων του παίκτη, της αιγυπτιακής ομοσπονδίας αλλά και του ίδιου του παίκτη, πολλοί ήταν αυτοί που με όχημα τα social media και με σκοπό να προσβάλλουν τη τιμή και τη καριέρα του Salah, άφησαν υπονοούμενα, ή ακόμα και κατηγόρησαν ευθέως τον παίκτη πως υποκρίνεται τον τραυματισμό και τον χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για να επιστρέψει στο Merseyside.

Θυμίζουμε πως η τριμερής αυτή συμφωνία αναφέρει πως ο Μο θα επιστρέψει στο Kirkby για να συνεχίσει την αποθεραπεία του σε ένα περιβάλλον, ανώτερα εξοπλισμένο και με ανθρώπους καλύτερα εκπαιδευμένους, έτσι ώστε ο Salah να έχει την ευκαιρία να βοηθήσει τη χώρα του έστω και στον τελικό, στη περίπτωση που η Αίγυπτος φτάσει μέχρι εκεί, κάτι που με το ιατρικό τιμ της εθνικής του ομάδας, στην Ακτή Ελεφαντοστού, σίγουρα δεν θα πετύχαινε.

Για τις παραπάνω προσπάθειες… βεβήλωσης του ονόματος του Salah, o Λιβανοκολομβιανός ατζέντης του έγραψε:

«Τα ίδια άτομα και οι «influencers» που πέφτουν στα γόνατα όταν τυχαίνει να συναντήσουν τον Mohamed αυτοπροσώπως και να εκλιπαρούν για «follows» ή selfies, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν έναν ατυχή τραυματισμό και αμφισβήτησαν τη δέσμευση του Mohamed στη χώρα του. Το έκαναν αυτό αναζητώντας φήμη, κλικ και «likes».

Θέλω να ευχαριστήσω όσους έκαναν το τιμητικό πράγμα και επεσήμαναν πόσο γελοίο και φτηνό ήταν αυτό. Κράτησα ονόματα. Και από τις δύο περιπτώσεις.

Σημαντικότερα, στη συντριπτική πλειοψηφία από εσάς, που υποστηρίζετε τον Mohamed, το μήνυμά μου προς εσάς είναι να μην ανησυχείτε, γιατί το παγκόσμιο σας είδολο, αυτό που βοηθήσατε να δημιουργηθεί, είναι ήδη πολύ μεγάλο για να καταρριφθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κανένας «influencer» με υπεραερισμό και που αφρίζει από το στόμα δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό».

Στο Liverpool η αποθεραπεία του Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com