Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρωτοβουλία του Spion Kop 1906 για τα εντός έδρας ματς

Πρωτοβουλία του Spion Kop 1906 για τα εντός έδρας ματς

Σε ανακοίνωση για τις κινήσεις όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένου αυτού με την Chelsea, προχώρησε το Spion Kop 1906.

Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη οργάνωση φιλάθλων της Liverpool κάλεσε το κόσμο της ομάδας να δημιουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερη ατμόσφαιρα στο Anfield από τώρα μέχρι και το τέλος της σεζόν, φέρνοντας μαζί του κασκόλ, σημαίες και οτιδήποτε άλλο προκύψει.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Άλλη μια σπέσιαλ σεζόν συμβαίνει με άλλη μία ομάδα του Jurgen Klopp, τέσσερα τρόπαια για να διεκδικήσουμε, διασκεδαστικό ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα. Όλοι ξέρουμε πως να παίξουμε τον ρόλο μας, όλοι ξέρουμε τι κάστρο μπορεί να είναι το Anfield.

Αν είστε αρκετά τυχεροί να είστε στο γήπεδο, για οποιοδήποτε ματς, ας το αξιοποιήσετε. Φέρτε μια σημαία, ένα κασκόλ, ελάτε να πάρετε μια σημαία από εμάς, υποστηρίξτε την ομάδα και τραγουδήστε για εκείνη.

Ας κάνουμε το Anfield το μέρος που όλοι ξέρουμε πως μπορεί να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάθε παιχνίδι είναι τεράστιο. Απολαύστε το, αγκαλιάστε το, ελάτε να συμμετάσχετε, παίξτε το ρόλο σας για ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ας παλέψουμε τη μάχη για τη Liverpool».

Κάλεσμα του Spion Kop 1906 για την ατμόσφαιρα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com