Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πρόσκληση του Klopp στον Sven-Goran Eriksson

Η πρόσκληση του Klopp στον Sven-Goran Eriksson

Ο Sven Gorran-Eriksson αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες πως στην καλύτερη περίπτωση του απομένει ένας χρόνος ζωής, λόγω της μάχης του που δίνει με τον καρκίνο.

Σε μια σειρά από συνεντεύξεις που έδωσε μετά από αυτή του, την αποκάλυψη, ανέφερε πως πάντα ήταν φίλος της Liverpool, έχοντας ως όνειρο να γίνει προπονητής της για μια φορά, κάτι που εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορούσε με τη σειρά του να μη μιλήσει για τον 75χρονο, απευθύνοντας του πρόσκληση, ώστε να καθίσει στο γραφείο του προπονητή στο AXA Training Centre και να κάνει εκείνος για μια ημέρα την δουλειά στους Reds.

Ο Klopp συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Δεν τον ξέρω, δυστυχώς όχι. Τον ξέρω χωρίς να τον ξέρω, δεν συναντηθήκαμε ποτέ. “

“ Ναι, ήταν προφανώς πολύ συγκινητικά νέα όταν τα μάθαμε. Άκουσα για πρώτη φορά για τον θαυμασμό ή την αγάπη του για τη Liverpool και ότι ήταν οπαδός για όλη του τη ζωή. ”

“ Λοιπόν, άκουσα τώρα για τον αγώνα των θρύλων και άλλα τέτοια. Δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα γι ‘αυτό. ”

“ Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι είναι πολύ ευπρόσδεκτος να έρθει εδώ και μπορεί να καθίσει στη θέση μου στο γραφείο μου και να κάνει τη δουλειά μου για μια μέρα, αν θέλει. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. ”

“ Το να είναι στον πάγκο μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο. Το να τον έχουμε εδώ και να του δείξουμε τα πάντα και πώς αναπτύχθηκε αυτός ο υπέροχος σύλλογος με τα χρόνια, νομίζω ότι αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα του πούμε. ”

“ Μπορεί να έρθει και να περάσει μερικές υπέροχες ώρες εδώ, είμαι σίγουρος. ” Είπε ο Klopp.

Η πρόσκληση του Klopp στον Sven Gorran-Eriksson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com