Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πλήρης και αναλυτική λίστα τραυματιών της Liverpool

Η πλήρης και αναλυτική λίστα τραυματιών της Liverpool

Η Liverpool έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα φυσικής κατάστασης μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο πού βρίσκεται ο καθένας από τους τρέχοντες απόντες μας.

Οι Reds είχαν μια ασυνήθιστη «ξεκούραση» τριών εβδομάδων από τη δράση της Premier League, με την προσοχή να στρέφεται στα εγχώρια κύπελλα πριν από τις χειμερινές διακοπές του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Η Bournemouth είναι η επόμενη στον ορίζοντα για την ομάδα του Jürgen Klopp, αλλά ο προπονητής θα εξακολουθήσει να μην έχει ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές του για το ταξίδι στη νότια ακτή. Οι τραυματισμοί δεν είναι το μόνο πράγμα το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει το αφεντικό καθώς συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα, με τον Μo Salah και τον Wataru Endo να έχουν ήδη ξεκινήσει οι αγώνες τους στο AFCON και στο Κύπελλο Ασίας αντίστοιχα.

Εάν και οι δύο φτάσουν στους τελικούς αυτών των διοργανώσεων, όπως είναι πιθανό δεδομένης της ποιότητας των ομάδων που εκπροσωπούν, η επιστροφή τους αναμένεται να είναι στο παιχνίδι με την Brentford στις 17 Φεβρουαρίου.

Ο Trent Alexander-Arnold έγινε το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων πριν από το διάλειμμα, όταν υπέστη «μικρή ρήξη στον πλάγιο σύνδεσμο του γόνατό του», που αναμενόταν να τον θέσει εκτός για «πιθανώς τρεις εβδομάδες». Αυτό είναι πιθανό να κρατήσει τον υπαρχηγό εκτός για τα επόμενα τρία παιχνίδια τουλάχιστον, με την πιο ρεαλιστική ημερομηνία για την επιστροφή του να είναι στο Anfield, στον αγώνα με την Chelsea στο τέλος του μήνα.

Ο Dominik Szoboszlai τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα κατά τη διάρκεια της νίκης 4-2 εντός έδρας με τη Newcastle, αλλά ο μέσος άφησε να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ότι «είναι πιθανό» να εμφανιστεί εναντίον των «Κερασιών» την Κυριακή. Ο Ούγγρος διεθνής μέσος δεν προπονήθηκε με την ομάδα την Τετάρτη, πράγμα που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει μια κούρσα με το χρόνο, εάν θέλει να κάνει μια απίθανη επιστροφή στο Vitality Stadium.

Οι αριστεροί μπακ Andy Robertson και Κώστας Τσιμίκας εξακολουθούν να είναι εκτός δράσης με σοβαρούς τραυματισμούς στον ώμο, αν και ο πρώτος δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι κάνει «σωστές συνεδρίες» στο Ντουμπάι, καθώς προσπαθεί να επιστρέψει στη φυσική του κατάσταση.

Ελπίζεται ότι το ισπανικό δίδυμο στην μεσαία γραμμή Thiago και Stephan Bajetic, θα μπορέσουν επιτέλους να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον επόμενο μήνα, με αμφότερους να έχουν βιώσει έναν εφιαλτικό αγώνα με τραυματισμούς.

Επίσης μπορεί να έχουμε δει τον τελευταίο αγώνα του Joel Matip με τη φανέλα της Liverpool μετά τον τραυματισμό του ACL που υπέστη τον Δεκέμβριο. Ο Καμερουνός αμυντικός δεν θα παίξει ξανά αυτή τη σεζόν και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι, ο τραυματισμός μπορεί να σήμανε ένα ατυχές τέλος στην καριέρα του στο Anfield

Ο Ben Doak υπέστη έναν κακό τραυματισμό στο γόνατό του τον περασμένο μήνα και το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στο γήπεδο μένει να φανεί.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα με τους παίκτες που δεν έχει ο Κlopp όπως έχουν τα πράγματα:

Dominik Szoboszlai (ιγνυακός τένοντας)
Trent Alexander-Arnold (γόνατο)
Μοhament Salah (AFCON)
Wataru Endo (Κύπελλο Ασίας)
Andy Robertson (ώμος)
Κώστας Τσιμίκας (κλείδα)
Τhiago (ισχίο)
Stefan Bajcetic (πόνοι ανάπτυξης)
Ben Doak (MCL)
Joel Matip (ACL)

Η 25μελής ομάδα της Liverpool στην προπόνηση την Τετάρτη ήταν:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Misciur

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Gomez, Quansah, Phillips*, Bradley, Chambers, Beck*, Scanlon

Μέσοι: Mac Allister, Jones, Gravenberch, Elliott, McConnell, Clark

Επιθετικοί: Nunez, Jota, Gakpo, Diaz, Gordon, Koumas, Kone-Doherty

* Παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό και αν παίξουν, δεν θα μπορούν να επιστρέψουν δανεικοί κάπου αλλού.

Τέλος να αναφέρουμε πως τα νέα γύρω από τον τραυματισμό του Mo Salah με την Εθνική του, δεν είναι ούτε ανησυχητικά αλλά ούτε και ενυαρυντικά, καθώς οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας βασίζονται στην παρουσία του επιθετικού των Reds, για την συνέχεια της παρουσίας τους στο AFCON, εάν περάσουν την φάση των Ομίλων. Για τον τραυματισμό του Salah, σας έχουμε ενημερώσει ήδη στο site μας.

Η πλήρης και αναλυτική λίστα τραυματιών της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com