Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε δύσκολη έξοδο στο Vitality αυτή την Κυριακή η Liverpool

Σε δύσκολη έξοδο στο Vitality αυτή την Κυριακή η Liverpool

Η Liverpool θα ταξιδέψει στο Bournemouth αυτή την Κυριακή νιώθοντας ξεκούραστη, αλλά τα «Κεράσια» θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν «δύσκολα» στους Reds & να επαναλάβουν τη νίκη τους με 1-0 στη νότια ακτή την περασμένη σεζόν.

Οι Κόκκινοι θα έχουν κάνει ένα διάλειμμα 10 ημερών μέχρι να έρθει το παιχνίδι της Κυριακής, επιτρέποντας στον Jurgen Klopp και τους παίκτες του να ανανεωθούν ενόψει της κούρσας για τον τίτλο.

Το ταξίδι του Σαββατοκύριακου στο Vitality Stadium μπορεί να φαινόταν πιο εύκολο στα χαρτιά νωρίτερα στη σεζόν, αλλά η ομάδα του Andoni Iraola είναι εντυπωσιακή τελευταία, καθώς βρίσκεται στη 12η θέση του πίνακα.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Tom Jordan (podcaster της AFC Bournemouth) μίλησε με τον Henry Jackson του TIA και μεταξύ άλλων έδωσε μάλιστα και την πρόβλεψή του για το παιχνίδι ότι θα έρθει 2-2.

Για τον πρώην παίκτη των Κόκκινων Dominic Solanke, ο Tom Jordan είχε να πει μόνο καλά λόγια.

«Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η Liverpool έκανε τη σωστή κίνηση δίνοντας μετεγγραφή στον Dominic, γιατί είναι ένα διαφορετικό επίπεδο που αγωνίζεται για τίτλους, αλλά εδώ στο Bournemouth, τον έχουμε για να ηγηθεί της επιθετικής μας γραμμής.

Πάντα ήταν φαβορί εδώ για την επίθεση μας και ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε την ποιότητα και την εφαρμογή του για την ομάδα, το μόνο ερωτηματικό ήταν θα έβαζε αρκετά γκολ; Το ερώτημα αυτό, το απαντάει σίγουρα τώρα!

Επιστρέφει και ανταποκρίνεται στην αλλαγή του στυλ ο Solanke, είναι πλέον σε θέση να μείνει πιο μπροστά και έχει παίκτες γύρω του που θα δημιουργήσουν ευκαιρίες στο τέλος. Προηγουμένως, ήταν απίστευτα απομονωμένος.»

Για την φετινή ομάδα της Liverpool ο Jordan σχολίασε:

«Η Liverpool έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον τίτλο της Premier League, κατά τη γνώμη μου. Θα εξακολουθούσα να χρήζω την Man City φαβορί με την επιστροφή του Kevin De Bruyne, αλλά οι Reds έχουν δείξει την ποιότητά τους, παρόλο που δεν έχουν φτάσει ακόμα στα επίπεδά τους για μένα.
Νομίζω ότι θα είναι μάχη στήθος με στήθος και θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν.»

Ερωτώμενος για το που θα κριθεί η συνάντηση της Κυριακής, ο Jordan δήλωσε:

«Νομίζω ότι στις μεγάλες περιοχές και στις δύο πλευρές, θα είναι το βασικό κλειδί της αναμέτρησης στην Κυριακή. Η Liverpool είναι πιθανό να μείνει χωρίς και τους δύο πρώτους μπακ ενώ και η Bournemouth είναι πιθανώς χωρίς τον αριστερό μας μπακ.

Αυτός που θα εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς.»

Σε δύσκολη έξοδο στο Vitality αυτή την Κυριακή η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com