Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conor Bradley: «Ο Trent είναι ο καλύτερος παίκτης σε παγκόσμιο επίπεδο»

Conor Bradley: «Ο Trent είναι ο καλύτερος παίκτης σε παγκόσμιο επίπεδο»

Ο νεαρός αμυντικός των Κόκκινων Conor Bradley, που προκάλεσε αίσθηση με την απόδοση του στον αγώνα εναντίον της Fulham -στα ημιτελικά του Carabao Cup, περιέγραψε τον συμπαίκτη του τον Trent Alexander- Arnold, ως το καλύτερο δεξί μπακ και αναμφισβήτητα τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή την περίοδο.

Ο Bradley του οποίου τις υπηρεσίες αναγκάστηκε να ζητήσει εσπευσμένα ο Jurgen Klopp μετά τον τραυματισμό του Alexander- Arnold δήλωσε ότι: «Ο τρόπος με τον οποίο παίζει ο Trent τον καθιστά ως τον καλύτερο δεξιό αμυντικό αλλά και ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτήν την περίοδο.»

Και πρόσθεσε για τον αγώνα εναντίον της Fulham λέγοντας: «Ο τραυματισμός του Trent αποτελεί μεγάλη απώλεια για την ομάδα και προσωπικά έκανα ότι μπορούσα για να καλύψω αυτό το κενό. Ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.»

Η απόδοση Bradley δεν πέρασε απαρατήρητη και από τον πρώην μέσο των Κόκκινων, τον Jamie Redknapp, ο οποίος μιλώντας στο Sky Sports δήλωσε πως ο 20χρονος θα μπορούσε να αποτελεί την εναλλακτική λύση για τον Klopp όσο αφορά την προώθηση του Alexander- Arnold στο χώρο του κέντρου.

«Τις τελευταίες εβδομάδες μας αποκάλυψαν τον Conor Bradley.» είπε ο Redknapp και συνέχισε. «Κατάφεραν να βρουν τον κατάλληλο δεξιό αμυντικό που χρειάζονται για να προχωρήσουν και να προωθήσουν τον Trent στον χώρο του κέντρου.»

«Όλα αυτά τα χρόνια, πίστευα πως θα γινόταν αυτό(με τον Trent) και αυτό το παιδί (ο Bradley) έχει απίστευτη ενέργεια. Μπορεί να μην τα πήγε τόσο καλά στα πρώτα 20 λεπτά εναντίον της Fulham αλλά στο 2ο ημίχρονο ήταν απλά εκπληκτικός. Ανακάλυψαν έναν καταπληκτικό αμυντικό.»

«Προέρχεται επίσης από τις Ακαδημίες -κάτι που θα βοηθήσει τους πάντες- και έτσι διαθέτουν άλλον έναν παίκτη, αν θέλουν να στείλουν τον Trent στον χώρο του κέντρου. Κινείται καλά, μπορεί να παίξει με τη μπάλα στα πόδια και είναι άνετος έχοντας αυτοπεποίθηση.» ολοκλήρωσε.

Ο Bradley έχει ως τώρα 10 συμμετοχές με τη φανέλα των Κόκκινων ενώ την προηγούμενη σαιζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα της Bolton, στη League One κερδίζοντας μάλιστα εκεί το βραβείο του παίκτη της χρονιάς.

Κέρδισε δε με την ομάδα της Bolton, το EFL Trophy παίζοντας στον Τελικό και στα 90 λεπτά στη νίκη τους με 4-0 ενώ τους βοήθησε σημαντικά στην προσπάθεια τους να ανέβουν κατηγορία, όταν και έφτασαν ως τα playoffs όπου και έχασαν από την Barnsley.

Conor Bradley: «O Trent είναι ο καλύτερος παίκτης σε παγκόσμιο επίπεδο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com