Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στη St Patrick’s Athletic δανεικός ο Marcelo Pitaluga

Στη St Patrick’s Athletic δανεικός ο Marcelo Pitaluga

Η Liverpool ήταν απασχολημένη με την ανάκληση παικτών από δανεισμό, αλλά αυτή τη φορά ήρθε σε συμφωνία για να δουν τον Marcelo Pitaluga να ακολουθεί τα βήματα ενός άλλου τερματοφύλακα των Κόκκινων.

Οι δανεικοί των Reds μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν δεν έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις με τέσσερις παίκτες να ανακαλούνται νωρίς, αλλά υπάρχει ελπίδα ότι αυτός ο τελευταίος θα αποδειχθεί επιτυχημένος.

Ο Pitaluga είναι πάντα παρών στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, δουλεύοντας μαζί με τον συμπατριώτη του Alisson, καθώς και τους προπονητές John Achterberg, Jack Robinson και Claudio Taffarel.

Ο 21χρονος έχει εμφανιστεί σε αποστολή αγώνα για τον Jurgen Klopp σε επτά περιπτώσεις, αλλά η ελπίδα είναι τώρα ότι θα παίξει πιο σημαντικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο μετά την ένταξή του στην St Patrick’s Athletic.

Ο δανεισμός στη St Patrick’s θα είναι ο δεύτερος στη νεαρή καριέρα του Pitagluga, έχοντας περάσει χρόνο με την Macclesfield τη σεζόν 2022/23. Ο νεαρός Βραζιλιάνος ακολουθεί τα βήματα του συναδέλφου του τερματοφύλακα των Reds Vitezslav Jaros, ο οποίος διέπρεψε για την ιρλανδική ομάδα το 2021, κερδίζοντας το Κύπελλο FAI – και η Liverpool ελπίζει σε παρόμοια αποτελέσματα.

Η σεζόν του πρωταθλήματος ξεκινά μόλις τον Φεβρουάριο, αλλά η St Patrick’s συμμετέχει στο Leinster Senior Cup αυτόν τον μήνα, κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει στον Pitaluga μια πρώιμη ευκαιρία να κάνει εντύπωση.

Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ούτε η Liverpool ούτε η St Patrick’s έχουν διευκρινίσει εάν ο δανεισμός λήγει μέχρι το τέλος της σεζόν των Reds τον Μάιο ή στο τέλος της σαιζόν στην Ιρλανδία τον Νοέμβριο. Αν έμενε μέχρι το τέλος της σεζόν τους, φυσικά, θα έχανε την προετοιμασία με τη Liverpool – αν και θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι ο σταθερός χρόνος παιχνιδιού μπορεί να είναι πιο ωφέλιμος.

«Είναι καταπληκτικό που μπήκα στο St Patrick’s, θα είναι μια πραγματικά μεγάλη σεζόν και δεν μπορώ να περιμένω», είπε ο Pitaglua μετά την επίσημη επισημοποίηση του δανεισμού. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Liverpool πριν κάνει τη δεύτερη δανεική κίνηση της καριέρας του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com