Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Simon Jordan: «Ο Klopp βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Pep»

Simon Jordan: «Ο Klopp βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Pep»

Ο Simon Jordan του talkSPORT δήλωσε πως ο Jurgen Klopp θα είχε την ίδια επιτυχία σε επίπεδο τροπαίων με τον Pep Guardiola αν η ομάδα της Liverpool διέθετε τα ίδια κεφάλαια με αυτά της City.

Η έντονη αντιπαλότητα μεταξύ των δύο managers από το 2017 στην Αγγλία, έχει συνεισφέρει σε μερικά από τα καλύτερα ‘κυνήγια’ τίτλου στην ιστορία της Premier League, ενώ επίσης έχουμε δει κάποιους καταπληκτικούς αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες με την Liverpool να είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο του τίτλου από την Manchester City.

Η City έχει κερδίσει 5 τίτλους Premier League στα 6 χρόνια που βρίσκεται ο Guardiola στο τιμόνι της με τους Κόκκινους να σπάζουν αυτό το σερί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σαιζόν 2019/2020.

Πολλοί έχουν συγκρίνει κατά καιρούς τους δύο managers και είναι αρκετοί αυτοί που έχουν πάρει το μέρος του Klopp μόνο και μόνο για την ικανότητα του να μπορεί να φέρει απίστευτα αποτελέσματα για τους Κόκκινους αξιοποιώντας λιγότερα διαθέσιμα κεφάλαια σε σχέση με αυτά της City.

Μιλώντας λοιπόν στο talkSPORT, ο Simon Jordan, μετά τη νίκη των Κόκκινων επί της Fulham δεν δίστασε να επαινέσει τον Jugen Klopp λέγοντας: «Έχουν έναν manager ο οποίος είναι ο καλύτερος manager σε παγκόσμιο επίπεδο ίσως. Γνωρίζω πως οι στατιστικές θα σας πουν πως αυτός είναι ο Guardiola. Αν όμως αυτός (ο Klopp) διέθετε τον ίδιο προϋπολογισμό με τον Pep θα είχε καταφέρει τα ίδια πράγματα.»

«Η κύρια διαφωνία έχει να κάνει πλέον με το στυλ παιχνιδιού που θα ήθελε να παρακολουθήσει κάποιος. Μου αρέσει λοιπόν να παρακολουθώ τη Liverpool περισσότερο από την City και δεν έχω κάτι εναντίον των οπαδών της τελευταίας, αλλά πραγματικά μου αρέσει περισσότερο αυτό το δυναμικό στυλ παιχνιδιού της Liverpool συγκρινόμενο με την ‘ολική καταστροφή’ των ομάδων με τις συνεχείς πάσες.»

«Μπορεί το τελευταίο να φαίνεται όμορφο στο μάτι αλλά δεν συγκινεί όσο αυτή η δυναμική έκρηξη που πυροδοτεί συχνά η Liverpool.»

«Νομίζω πως ο Klopp είναι ένας καταπληκτικός manager και στις περισσότερες συνεντεύξεις τύπου λέει πράγματα τα οποία είναι απολύτως λογικά και δεν έχει εντρυφήσει στο τι διαθέτει η ομάδα του ή στο τι δεν διαθέτει. Είναι απλά εκπληκτικός.» ολοκλήρωσε.

Simon Jordan: «Ο Klopp βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Pep»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com