Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γελάει ο Klopp με τα σενάρια περί Kylian Mbappe στη Liverpool

Γελάει ο Klopp με τα σενάρια περί Kylian Mbappe στη Liverpool

Η μεταγραφική περίοδος είναι μπροστά μας και το ίδιο ισχύει και για τις υποχρεωτικές φήμες που συνδέουν τον Kylian Mbappe με μετακίνηση στη Liverpool.

Οι κόκκινοι προβάλλονται σταθερά ως πιθανός προορισμός για τον Γάλλο τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ειδήσεις για επίσημη προσέγγιση από τον σύλλογο.

Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και το προφίλ του Mbappe σημαίνουν ότι μόνο λίγοι μόνο σύλλογοι έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να τον προσελκύσουν από την PSG, αλλά η Liverpool εμφανίζεται κάθε φορά που συζητείται το μέλλον του.

Πρόσφατα δημοσιεύματα είδαν και πάλι τις δύο πλευρές να μπαίνουν μαζί στις ίδιες ιστορίες, με τον επιθετικό να επιμένει ότι «δεν έχω αποφασίσει ακόμα» όταν πιέστηκε για τα σχέδιά του μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Toulouse στο Trophée des Champions το βράδυ της Τετάρτης, όπως αναφέρει η Evening Standard.

Η Real Madrid είναι ο άλλος σύλλογος που αναφέρεται τακτικά όταν πρόκειται για την επόμενη μετακίνηση του Mbappe, με τους Ισπανούς γίγαντες να διαθέτουν την οικονομική δύναμη πυρός που πιθανότατα θα χρειαζόταν για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συμφωνία.

Ο Jurgen Klopp ρωτήθηκε για την κατάσταση μόλις το καλοκαίρι, απαντώντας ότι οι «οικονομικές συνθήκες» είναι ο βασικός παράγοντας που θα εμπόδιζε τον 25χρονο να έρθει ποτέ στο Merseyside.

«Γελάμε γι’ αυτό. Μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά οι οικονομικές συνθήκες δεν μας ταιριάζουν καθόλου», δήλωσε το αφεντικό τον Ιούλιο στο Sky Germany. «Δεν θα ήθελα να καταστρέψω την ιστορία τώρα, αλλά απ’ όσο ξέρω, δεν υπάρχει τίποτα».

Είναι πάντα ωραίο να ονειρεύεσαι, αλλά το να έρθει ο Mbappe στο Anfield είναι πάντα πιθανό να παραμείνει έτσι, εκτός αν υπάρξει δραστική αλλαγή των συνθηκών. Πριν από έξι μήνες η Sunday Mirror είχε συνδέσει τον ίδιο με έναν δανεισμό του στους κόκκινους, με τον ισχυρισμό ότι θα επέστρεφε στην PSG μετά από μια σεζόν, αφού είχε απορρίψει την πρόταση της Al-Hilal από την Pro League της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Mbappe έχει περάσει μια ταραχώδη σχέση με την PSG τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία διαμάχη να οδηγεί τους πρωταθλητές της Ligue 1 να δηλώσουν ότι θα αρνηθούν να παίξουν τον επιθετικό αυτή τη σεζόν – ένα ζήτημα που έκτοτε έχει επιλυθεί.

Τέτοιες ιστορίες είναι πιθανό να συνεχίσουν να υπάρχουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο, μέχρι τελικά να αλλάξει κάπου αλλού, αλλά μπορούμε να αγνοήσουμε με ασφάλεια τις τελευταίες φήμες προς το παρόν!

Γελάει ο Klopp με τα σενάρια περί Kylian Mbappe στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com