Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα τελευταία νέα από την εξέλιξη αποθεραπείας των Robertson και Τσιμίκα

Τα τελευταία νέα από την εξέλιξη αποθεραπείας των Robertson και Τσιμίκα

Η Liverpool δεν έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμους τους Robertson και Τσιμίκα λόγω τραυματισμού, αλλά και οι δύο ήταν στην ευχάριστη θέση να παρέχουν θετικές ενημερώσεις, καθώς η ανάρρωσή τους συνεχίζεται.

Ο Andy Robertson έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 18 παιχνίδια με εξάρθρωση ώμου που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας έσπασε την κλείδα του λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Κανένας από τους δύο δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση αυτόν τον μήνα, αλλά και οι δύο προσέφεραν στους υποστηρικτές τους μια θετική ενημέρωση καθώς η αποκατάστασή τους συνεχίστηκε στα εξωτερικά γήπεδα του AXA Training Centre.

«Βελτιώνεται κάθε μέρα» ήταν η λεζάντα του Robertson στο Instagram, καθώς έδειξε εικόνες από τη δουλειά στο γυμναστήριο και με την μπάλα στο Kirkby, θετική πρόοδος. Ο Robertson δεν έχει ακόμη λάβει το πράσινο φως για προπόνηση επαφής, το τελευταίο βήμα πριν από την επιστροφή του στη δράση.

Η τελευταία ενημέρωση του Klopp για τον Robertson έγινε πριν από το παιχνίδι με τη Newcastle, όταν είπε: «Μπορεί να κάνει πολλά χωρίς να χρησιμοποιεί σωστά το χέρι, κάτι που είναι καλό, αλλά από την άλλη πλευρά δείχνει ότι έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Σίγουρα, νομίζω ότι ολόκληρο τον Ιανουάριο θα είναι [εκτός]. Πρέπει να έρχεται όλο και πιο κοντά».

Ο Τσιμίκας, εν τω μεταξύ, έδωσε στους υποστηρικτές του κάποια ενθάρρυνση, γράφοντας στο Instagram: «Δεν αργεί πια!», καθώς έδειχνε να τρέχει έξω στο πλαίσιο της ατομικής του προπόνησης.

Μετά το σπάσιμο της κλείδας του, συζητήθηκε ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο έως τριών μηνών εκτός – σύμφωνα με το NHS, χρειάζονται περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες για να επουλωθεί μια σπασμένη κλείδα, με παρόμοιο χρονικό διάστημα για να ανακτήσει πλήρη δύναμη.

Μας έδωσε όμως κάποιες ελπίδες ότι η επιστροφή του θα μπορούσε να γίνει μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα με την ενημέρωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα τον καλωσορίσουμε ευχαρίστως πίσω στους κόλπους το συντομότερο δυνατό!

Ο Joe Gomez εκτελεί προς το παρόν χρέη αναπληρωτή στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά όσο πιο γρήγορα οι Κόκκινοι μπορέσουν να επιστρέψουν σε πλήρη ετοιμότητα τόσο το καλύτερο, καθώς οι Robertson και Τσιμίκας αποτελούν προς το παρόν δύο από τους 10 βασικούς απόντες στις υποχρεώσεις της Ομάδας.

Τα τελευταία νέα από την εξέλιξη αποθεραπείας των Robertson και Τσιμίκα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com