Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Phillips η προπόνηση ενόψει Arsenal

Με Phillips η προπόνηση ενόψει Arsenal

Η Liverpool προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο AXA Training Centre ενόψει του Κυρικάτικου εκτός έδρας αγώνα του FA Cup εναντίον της Arsenal, έχοντας στη διάθεση της και τον Nat Phillips, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Celtic.

Ο στόπερ επέστρεψε στο Merseyside και αναμένεται να παραμείνει σε αυτό τουλάχιστον ως τα τέλη του μήνα, με το ενδεχόμενο παραμονής του ως το καλοκαίρι να είναι υπαρκτό.

Στην προπόνηση της Παρασκευής έλαβε μέρος και ο 16χρονος μέσος, Trey Nyoni, ο οποίος δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Emirates.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Owen Beck, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Dundee και θα παραμείνει στο Anfield ως το τέλος της σεζόν, ενώ εκτός έμεινε ο Dominik Szoboszlai που τραυματίστηκε στον αγώνα της Πρωτοχρονιάς με την Newcastle και θα χάσει τα επόμενα δυο παιχνίδια της ομάδας.

Κάποια επιστροφή δεν υπήρξε, με τους τραυματίες να παραμένουν εκτός, αλλά και τους Mo Salah και Wataru Endo που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Παρασκευή:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Gomez, Quansah, Phillips, Alexander-Arnold, Bradley, Beck, Chambers

Μέσοι: Mac Allister, Jones, Gravenberch, Clark, McConnell, Nyoni

Επιθετικοί: Nunez, Jota, Gakpo, Diaz, Elliott, Gordon

Ο Nat Phillips πίσω στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com