Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal & Liverpool δεν θα φορέσουν της κόκκινες εμφανίσεις την Κυριακή

Arsenal & Liverpool δεν θα φορέσουν της κόκκινες εμφανίσεις την Κυριακή

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Arsenal στον τρίτο γύρο του FA Cup αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά υπάρχει μια ασυνήθιστη ανατροπή στο μέτωπο της αναμέτρησης.

Οι κόκκινοι θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους να ανακτήσουν το τρόπαιο που σήκωσαν το 2022 στο Emirates την Κυριακή, την έκτη φορά που αντιμετωπίζουν αντίπαλο πρώτης κατηγορίας σε αυτή τη φάση τις τελευταίες επτά σεζόν.

Η ομάδα του Mikel Arteta είναι η οικοδέσποινα της αναμέτρησης, αλλά δεν θα φορέσει την παραδοσιακή ερυθρόλευκη φανέλα της αυτή τη φορά.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, οι «Gunners» θα ξεφύγουν από το συνηθισμένο κόκκινο χρώμα τους σε ένα ανταγωνιστικό εντός έδρας παιχνίδι και θα φορέσουν μια ολόλευκη φανέλα για την επίσκεψη της Liverpool.

Αυτό γίνεται για να προωθηθεί η εκστρατεία «No More Red» του συλλόγου κατά της εγκληματικότητας με μαχαίρια και είναι η τρίτη φορά που η φανέλα φοριέται από τους Gunners στη διοργάνωση τις τελευταίες τρεις σεζόν.

Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουν στο Emirates, πράγμα που σημαίνει ότι η Liverpool θα μπορούσε να φορέσει τη δική της εντός έδρας φανέλα χωρίς να προκαλέσει χρωματική σύγκρουση.

Ωστόσο, η ομάδα του Jurgen Klopp θα φορέσει τη μοβ φανέλα της, καθώς οι επισκέπτες θα δείξουν την υποστήριξή τους στην τρέχουσα εκστρατεία.

Η πρώτη έξοδος της Arsenal με την ειδική ολόλευκη φόρμα έληξε με ήττα το 2022, όταν η Nottingham Forest αναδείχθηκε νικήτρια με 1-0 σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Δώδεκα μήνες αργότερα όμως, υπήρξε μεγαλύτερη επιτυχία, όταν η ομάδα του Arteta επικράτησε άνετα με 3-0 της Oxford United εκτός έδρας.

Η Liverpool θα ελπίζει να επαναλάβει το ταξίδι στο Wembley που την είδε να ολοκληρώνει το νταμπλ του εγχώριου κυπέλλου το 2021/22, με τις δύο νίκες να έρχονται εις βάρος της Chelsea στα πέναλτι μετά από ισοπαλίες 0-0.

Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα για αυτή την αποστολή και ο προπονητής θα έχει αναμφίβολα το ένα μάτι στο πρώτο σκέλος του ημιτελικού του League Cup με τη Fulham, ο οποίος πέφτει τρεις ημέρες αργότερα στο Anfield.

Αλλαγές αναμένονται αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά οι Κόκκινοι θα θελήσουν να βάλουν ένα σημάδι απέναντι σε μια ομάδα που φαίνεται ότι θα τους κοντράρει για τον τίτλο της Premier League φέτος.

Arsenal & Liverpool δεν θα φορέσουν της κόκκινες εμφανίσεις την Κυριακή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com