Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Martin Dubravka: «Πράγματι, ήταν πέναλτι στον Jota»

Martin Dubravka: «Πράγματι, ήταν πέναλτι στον Jota»

Ο τερματοφύλακας της Newcastle Martin Dubravka, παραδέχθηκε ότι το δεύτερο πέναλτι της Liverpool ήταν νόμιμο το βράδυ της Δευτέρας, παρότι επέμεινε ότι δεν «συμφωνούσε» απαραίτητα με την απόφαση.

Η Liverpool έκανε έξι της διαδοχικές νίκες επί των «καρακάξων» το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και επέστρεψε μόνη της στην κορυφή της Premier League μετά το πρώτο παιχνίδι του 2024.

Ο Mohamed Salah έχασε την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά από το σημείο του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μια καταιγίδα τερμάτων μετά την ανάπαυλα, συμπεριλαμβανομένου ενός ακόμη πέναλτι, είδε τους Κόκκινους να φεύγουν νικητές με 4-2 από μια γεμάτη δράση αναμέτρηση.

Ο Alan Shearer ήταν μεταξύ εκείνων που κατηγόρησαν τον Diogo Jota ότι βούτηξε για να κερδίσει το δεύτερο από τα πέναλτι της Liverpool, αλλά αποδεικνύεται ότι ο άνθρωπος που θεωρείται ότι τον έριξε κάτω πιστεύει ότι έγινε η σωστή απόφαση.

Ο τερματοφύλακας δήλωσε, όπως αναφέρει η Mirror: «Τα χέρια μου δεν προσπαθούν να τον πιάσουν. Δεν χρειάζεται να συμφωνήσω, αλλά στο τέλος της ημέρας ήταν ένα πέναλτι».

Ο διαιτητής Anthony Taylor έδωσε πολλές άλλες αφορμές για να επικριθεί για την εμφάνισή του στο Anfield, αλλά ο άνθρωπος που ήταν πιο κοντά στο συμβάν ήταν στην θέση να δεχτεί ότι το δεύτερο πέναλτι δεν ήταν μία από αυτές.

Το αφεντικό της Newcastle Eddie Howe, ήταν λιγότερο πρόθυμος να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη απόφαση, χαρακτηρίζοντας την επαφή μεταξύ του τερματοφύλακα και του επιθετικού ως «ελάχιστη».

«Δεν πίστευα ότι το δεύτερο ήταν πέναλτι. Και πίστευα ότι αυτό του Sean Longstaff πριν από αυτό ήταν» Αυτή ήταν η άποψή του για το μαρκάρισμα που οδήγησε στο τέταρτο γκολ της Liverpool στο παιχνίδι. «Δεν θα έπρεπε να δοθεί. Ο Martin τράβηξε το χέρι του μακριά. Έκανε δύο βήματα πριν πέσει κάτω. Για μένα, δεν είναι πέναλτι. Ακόμα και στην πρώτη η επαφή ήταν τόσο ελάχιστη. Νιώθουμε ότι μας έκαναν κακό».

Όπως και να ‘χει, η Liverpool κατάφερε να βγει από μια φλογερή αναμέτρηση με τη νίκη και να ανακτήσει τη θέση της στην κορυφή για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Δεν έλειψαν τα σημεία συζήτησης και το πέναλτι που βοήθησε τον Salah να διορθώσει τα λάθη της προηγούμενης αστοχίας του από τα 11 βήματα ήταν αρκετό για να ολοκληρώσει άλλη μια ζωτικής σημασίας νίκη.

Martin Dubravka: «Πράγματι, ήταν πέναλτι στον Jota»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com