Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Δεν περίμενα να είμαι στην αποστολή με την Burnley»

Jota: «Δεν περίμενα να είμαι στην αποστολή με την Burnley»

Ο Diogo Jota, σκόρερ του δεύτερου τέρματος των Reds στον αγώνα της Boxing Day με την Burnley, μίλησε για τις τρελές 24 ώρες που βίωσε πριν από τη σέντρα του αγώνα, αφού δεν περίμενε να βρεθεί στην αποστολή, αλλά ήταν εκείνος που σφράγισε το διπλό!

Ο Πορτογάλος για την επιστροφή του με γκολ δήλωσε:

“ Είναι τεράστιο, είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Ήταν ένα τρελό 24ωρο και δεν περίμενα να είμαι σε αυτή την αποστολή της ομάδας, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Ήμουν ήδη στο σπίτι όταν έμαθα ότι έπρεπε να ταξιδέψω ξανά για να προπονηθώ με την ομάδα, αλλά από εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω αυτό. ”

“ Είχα μερικούς ξεχωριστούς ανθρώπους στο γήπεδο σήμερα, την οικογένειά μου, και ήρθαν για τα Χριστούγεννα. Ήταν υπέροχο να πάρουμε τη νίκη, να σκοράρω και να επιστρέψω στο γήπεδο και να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους εδώ. ”

“ Προφανώς προπονήθηκα με την ομάδα τις τελευταίες δύο μέρες, αλλά είναι σαν «να είσαι έτοιμος για αυτό». ”

“ Είμαι έτοιμος για αυτό, γι’ αυτό δουλεύουμε και ήταν τόσο ξεχωριστό το συναίσθημα που ήξερα ότι πιθανότατα θα ερχόμουν σήμερα από τον πάγκο και το να επιστρέψω με ένα γκολ είναι πάντα ξεχωριστό. ” Τόνισε ο Jota.

Diogo Jota και Curtis Jones πανηγυρίζουν το 0-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com