Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για τον τραυματισμό του Diaz

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Diaz

Ο Jürgen Klopp κλήθηκε να εξηγήσει στη συνέντευξη τύπου του την αναγκαστική αλλαγή του Luis Diaz κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, με τον προπονητή των Reds να αναφέρει πως ελπίζει να μην έχει πρόβλημα ο Κολομβιανός.

Ο Diaz αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από μια ώρα στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Arsenal, χωρίς να καταφέρει να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης για ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο διεθνής επιθετικός είναι δεδομένα αμφίβολος για την αναμέτρηση της Τρίτης στο Turf Moor και μένει να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του.

Ας δούμε συγκεκριμένα τι ανέφερε ο Klopp:

“ Ελπίζω να μην είναι τραυματίασ. Έχει έναν πόνο, ήταν γόνατο με γόνατο και εκείνη τη στιγμή θέλαμε να κάνουμε δύο αλλαγές και μετά ο Lucho ήταν κάτω. ”

“ Και στην πραγματικότητα θέλαμε πρώτα να περιμένουμε αν ο Lucho πρέπει να βγει, αλλά μετά αποφασίσαμε [να] αλλάξουμε και τους τρεις γιατί τώρα δεν χρειαζόταν να περιμένουμε πώς είναι ο Lucho και αυτό κάναμε τότε. ”

“ Ο Lucho μου είπε «λίγο πόνο», οι φυσιοθεραπευτές δεν ανησυχούσαν πολύ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις και παίζουμε σε τρεις μέρες και ποτέ δεν ξέρεις πόσο γρήγορη είναι η ανάρρωση του, οπότε πρέπει να δούμε. Δεν ξέρω. ”

Ο Luis Diaz είναι αμφίβολος για την Boxing Day.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com