Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δικαιολογία της PGMOL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Liverpool

Η δικαιολογία της PGMOL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Liverpool

Στο ημίχρονο του αγώνα της Liverpool εναντίον της Arsenal ανακοινώθηκε στο Sky Sports η εξήγηση της PGMOL (Professional Game Match Officials Limited) για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο χέρι του Martin Odegaard.

Είχαν προηγηθεί σε ζωντανή μετάδοση οι απορημένες αντιδράσεις των παρουσιαστών του καναλιού, Jamie Carragher και Gary Neville με τον τελευταίο να χαρακτηρίζει τον Odegaard «τυχερό» και να δηλώνει ότι «μπορεί να γλίστρησε εκεί. Το δεξί του πόδι φαίνεται να φεύγει με αποτέλεσμα το αριστερό του χέρι να πέφτει κάτω. Νομίζω αυτό τον έσωσε.»

Αργότερα όταν ο Carragher είδε ξανά σε επανάληψη το VAR συμφώνησε πως ο Odegaard την γλύτωσε πολύ φθηνά.

«Και εγώ νομίζω πως είναι τυχερός γιατί με το πόδι του να γλιστρά αναγκάζεται να βάλει κάτω το μπράτσο του για να ανακτήσει την ισορροπία του και αυτό τον έσωσε.» είπε ο Carragher και συνέχισε.

«Νομίζω πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Μπορεί να γλίστρησε αλλά έπρεπε να δοθεί. Εξάλλου είδαμε κάτι παρόμοιο και το προηγούμενο βράδυ στον αγώνα της Aston Villa όταν και είπαμε πως ήταν πολύ άτυχοι να μην τους δοθεί κάτι σε παρόμοιο γλίστρημα.»

Στο ημίχρονο του αγώνα ανακοινώθηκε λοιπόν από το Sky Sports η εξήγηση της PGMOL σύμφωνα με την οποία «δεν ήταν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος καθώς ο βραχίονας του Odegaard κινείται προς το σώμα και όχι προς την μπάλα καθώς πέφτει κάτω.»

Η δικαιολογία της PGMOL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com