Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Klopp: «Έπρεπε να κερδίσουμε»

Για τον αγώνα της Liverpool με την Arsenal μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως δύο κορυφαίες ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπη, με την δική του να μπορούσε να πάρει τη νίκη, παρότι έμεινε στο 1-1 με τους Gunners.

Ο Γερμανός μιλώντας για τον αγώνα και το αποτέλεσμα είχε να πει:

“ Είδα δύο κορυφαίες ομάδες, αυτό είδα. Τι λέει αυτό για τη City, την Tottenham, την Aston Villa; Τίποτα. Είναι επίσης κορυφαίες ομάδες, καθώς και άλλες που μπορεί να έχουν λίγο λιγότερους βαθμούς αλλά είναι και εκεί. ”

“ Μόλις είδα δύο πολύ καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, ένα πολύ καλό παιχνίδι, εξαιρετικά έντονο. Κορυφαίες, κορυφαίες, κορυφαίες στιγμές για εμάς. θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, ίσως θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Σε όλες τις συνεντεύξεις που είχα μέχρι στιγμής, ξέχασα τελείως το δοκάρι του Τρεντ. Γι’ αυτό είπα, «Δεν είμαι σίγουρος, θα μπορούσαν να είχαν [νικήσει]», αλλά με αυτή την ευκαιρία θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Το κατάλαβα μόνο όταν είχα τη ραδιοφωνική συνέντευξη. ”

“ Εκτός αυτού, είχαν το καλύτερο ξεκίνημα, επιστρέψαμε σούπερ στο παιχνίδι. Το Anfield ήταν εξαιρετικό απόψε, νομίζω ότι όλοι το ένιωσαν. Ήταν βάναυσο. Ήταν πολύ ωραίο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί. ”

“ Η αντίδραση στο 1-0 ήταν φανταστική. Ήμασταν εξαιρετικά έντονοι, σχεδόν υπερβολικά έντονοι. Προσπαθήσαμε μαζικά να επηρεάσουμε από έξω ότι πρέπει να ηρεμούμε σε στιγμές, ότι πρέπει να ανακατεύουμε το παιχνίδι μας λίγο καλύτερα. Αυτό κάναμε, δημιουργήσαμε πολύ καλές στιγμές με αυτό. ”

“ Σημειώσαμε ένα υπέροχο γκολ, ίσως η καλύτερη μπαλιά που είδα στη ζωή μου. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ καλά. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι απευθείας από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά τους είχαμε εκεί που θέλαμε, το high press μας ήταν απολύτως εξαιρετικό, τα έχασαν λίγο εκεί. Και θα έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει καλύτερες ευκαιρίες με τις μπάλες που κερδίσαμε εκεί, αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έπρεπε να βελτιώσουμε αν έχουμε ξανά παρόμοιες καταστάσεις. ”

“ Τότε είχαμε αυτή την τεράστια ευκαιρία από τον Trent, και μετά δεν είχαμε πια τόσο έλεγχο και προφανώς αυτή είναι η στιγμή που επιστρέφουν στο παιχνίδι. ”

“ Είναι πολύ καλοί και πολύ δυνατοί σωματικά, πρέπει να πω, σε όλες τις θέσεις, ουάου. Είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Δόξα τω Θεώ, είμαστε και εμείς, γι’ αυτό έληξε 1-1. ”

Ο Mo Salah ισοφαρίζει για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com