Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Αν κυριαρχήσουμε επί της Liverpool το Anfield θα είναι ήσυχο»

Arteta: «Αν κυριαρχήσουμε επί της Liverpool το Anfield θα είναι ήσυχο»

Για την ατμόσφαιρα την οποία περιμένει να συναντήσει στο Anfield, δεδομένων και των δηλώσεων του Klopp μετά το παιχνίδι με τη West Ham, μίλησε ο Mikel Arteta.

Ο Jurgen Klopp είχε αναφέρει ότι περίμενε πιο ζεστή την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, δεδομένης της απόδοσης που είχαν οι παίκτες του, και ο προπονητής της Arsenal ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι δηλώσεις αυτές του Γερμανού ήταν ένα παιχνίδι τακτικής προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ατμόσφαιρα στην αποψινή αναμέτρηση θα είναι θερμότερη.

Ο Arteta έδωσε την εξής απάντηση στη συνέντευξη τύπου του:

«Θα πρέπει να κάνετε σε αυτόν αυτή την ερώτηση.»

«Σίγουρα η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική.»

«Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μία πολύ καλή στιγμή, σε πολύ καλή θέση στη βαθμολογία. Θα είναι προετοιμασμένοι να παλέψουν και να κερδίσουν. Θα είναι ένα έντονο παιχνίδι.»

«Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από αυτούς. Θα σιωπήσεις το κοινό αν κυριαρχήσεις και είσαι καλύτερος από αυτούς.»

Έπειτα του έγινε αναφορά για το συναρπαστικό περσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Anfield, όπου η Arsenal κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο παραλίγο να φύγει ηττημένη:

«Υπήρξαν πράγματα που δε διαχειριστήκαμε πολύ καλά στο περσινό ματς. Ειδικά τον τρόπο που τους αφήσαμε να τρέξουν. Αυτό χρειάζεται να το διορθώσουμε και να το κάνουμε πολύ καλύτερα, καθώς όταν έχουν αυτό το momentum και βρίσκουν χώρο είναι πολύ επικίνδυνοι.»

«Ακόμα όμως και μετά από το πρώτο διάστημα που απειληθήκαμε, είχαμε κάποιες πολύ μεγάλες φάσεις, όπου μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Όταν έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό, πρέπει να την αξιοποιείς.»

O Mikel Arteta κατά τη διάρκεια του περίφημου τσακωμού του με τον Klopp στο παιχνίδι της σεζόν 2021-22.
O Mikel Arteta κατά τη διάρκεια του περίφημου τσακωμού του με τον Klopp στο παιχνίδι της σεζόν 2021-22.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com