Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χρειαζόμαστε το Anfield το Σάββατο»

Klopp: «Χρειαζόμαστε το Anfield το Σάββατο»

Για την ανάγκη μιας καυτής ατμόσφαιρας το Σάββατο στον αγώνα με την Arsenal μίλησε ο Jürgen Klopp μετά το 5-1 επί της West Ham για την προημιτελική φάσης του Carabao Cup.

Η ατμόσφαιρα του Anfield στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Manchester United δεν ήταν η αναμενόμενη, με τους Reds εν τέλει να μην καταφέρνουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, κάτι που δεν θέλουν να επαναληφθεί και εναντίον των Gunners.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν η σεζόν αλλάζει με την ομάδα κοντά σε έναν τελικό:

“ Θα έλεγα να μιλήσουμε μετά τους ημιτελικούς για να είμαστε κοντά. Τα ημιτελικά είναι δύο παιχνίδια, δεν πρόκειται για αυτό. Αλλά ξέρουμε, ήμασταν στο Wembley πριν από δύο χρόνια περίπου, ήμασταν εκεί πολλές φορές, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, και είναι ένα υπέροχο γήπεδο, είναι ένα υπέροχο μέρος. Οπότε ναι, θέλουμε να πάμε εκεί – νομίζω ότι όλοι το είδαν αυτό απόψε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν με ποιον παίζουμε, αυτή τη στιγμή δεν είναι σημαντικό γιατί από τώρα και τότε υπάρχουν πολλά παιχνίδια να παίξουμε, είναι μια δύσκολη περίοδος. Μίλησα πριν το παιχνίδι με τον David (Moyes) γι’ αυτό – και για εκείνους. Είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να δείξουμε μια εμφάνιση όπως απόψε. ”

“ Αλλά πρέπει να πω ότι το είχα πει πολύ καιρό, το σκέφτηκα λίγο στο πρώτο ημίχρονο, όταν τα αγόρια έπαιξαν εξαιρετικά, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος, πρέπει να το πω τώρα, με την ατμόσφαιρα πίσω μου. Ρώτησα τους ανθρώπους, «Τι θέλετε;» Έτσι, αλλάξαμε πολλά πράγματα, κυριαρχήσαμε σαν τρελοί κόντρα στη West Ham, χάσαμε ευκαιρίες. Αν ήμουν στην κερκίδα, θα ήμουν στα όρθιος. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι με τη Manchester United ήταν τόσο κακό που πρέπει να πούμε, «Συγγνώμη που δεν τους καταστρέψαμε». Χρειαζόμαστε το Anfield το Σάββατο. ”

“ Χωρίς το Anfield, θα έλεγα… (δεν γίνεται) δεν έπαιξαν (Arsenal) αυτή την εβδομάδα. Προετοιμάστηκαν για αυτό το παιχνίδι και [όσοι] γνωρίζουν λίγα πράγματα για αυτούς, ξέρουν ότι θα είναι προετοιμασμένοι. Οπότε, χρειαζόμαστε το Anfield όρθιο από το πρώτο δευτερόλεπτο – χωρίς χρειαστεί να έχω καυγά με τον προπονητή της αντιπάλου. Σας  χρειαζόμαστε από το πρώτο δευτερόλεπτο. ”

“ Αν είναι πολύ ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο, δεν ξέρω, συγγνώμη, πρέπει να το παίξουμε και εμείς. Αλλά αν δεν είστε στη σωστή φόρμα, δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Δεν χρειαζόμαστε αρνητικότητα γύρω μας και στο γήπεδο. ”

Οι Reds θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com