Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πλακώθηκαν» Roy Keane και Daniel Sturridge για τις δηλώσεις του Virgil

«Πλακώθηκαν» Roy Keane και Daniel Sturridge για τις δηλώσεις του Virgil

Ο Roy Keane και ο Daniel Sturridge ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση για τις δηλώσεις του Virgil Van Dijk, μετά το τέλος του παιχνιδιού των Reds με τους Red Devils.

Ο Roy Keane επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο να αναφέρει ότι ο Virgil Van Dijk πρόβαλλε ένα επίπεδο «αλαζονείας», αφού είχε το «θράσος» να πει ότι μόνο η Liverpool προσπάθησε να κερδίσει.

Η Liverpool άφησε μια τεράστια ευκαιρία να της περάσει στην ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στη Manchester Utd, με ακόμη και 34 σουτ προς το τέρμα των αντιπάλων να μην αρκούν, για να βρει δίχτυα και να διατηρήσει το 100% ρεκόρ στο Anfield.

Αντίθετα, η Manchester United κατάφερε έξι σουτ στα 90 λεπτά και συγκέντρωσε μόλις 199 εύστοχες πάσες σε σύγκριση με τις 503 της Liverpool, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάποια από τις δύο ομάδες είχε την απαιτούμενη ποιότητα.

Ο Van Dijk μίλησε στο Sky Sports μετά τον αγώνα και σημείωσε ότι η Liverpool ήταν η «μοναδική ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει», με την απογοήτευση να προέρχεται από την έλλειψη των «σωστών αποφάσεων» στο τελευταίο τρίτο.

«Αν δείτε πώς παίξαμε το παιχνίδι, έχοντας το μεγαλύτερο μέρος της μπάλας και δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, νομίζω ότι μόνο μία ομάδα προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι – δυστυχώς, δεν συνέβη», είπε ο αρχηγός της Liverpool. Στο τέλος, χαίρονται με έναν βαθμό και είμαστε πολύ απογοητευμένοι με έναν βαθμό».

Ο Keane προσβλήθηκε από τα σχόλια του Van Dijk, με τον πρώην μέσο & αρχηγό της Manchester Utd να χαρακτηρίζει τον αρχηγό των Reds «αλαζονικό» στην κάλυψη του Sky Sports. Ο Κeane είπε: «Ακούσαμε τον Van Dijk στις δηλώσεις, να βγάζει πολύ αλαζονεία από μέσα του, να μειώνει έτσι τη Manchester Utd. Χρειάζεται μια υπενθύμιση ο ίδιος, παίζει σε μια ομάδα που έχει έναν τίτλο σε 30 χρόνια.»

«Λέει ότι μόνο μία ομάδα ήθελε να κερδίσει, αλλά η Man Utd έχει έναν βαθμό. Η Manchester Utd βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, όπως η Liverpool ήταν σε δύσκολη θέση για πολλά χρόνια. Ίσως αυτή η λίγη αλαζονεία, να του στοίχισε σήμερα».

Αν έπρεπε να παρακολουθούμε μια τέτοια εμφάνιση της Manchester United κάθε εβδομάδα, μπορείτε να καταλάβετε γιατί ο Keane ήταν «στα κόκκινα».

Όσο για τον Sturridge, ήταν εξίσου ανένδοτος ότι δεν φαινόταν αλαζονεία στις δηλώσεις του Virgil Van Dijk. «Δεν ξέρω αν ήταν αλαζονεία, προσωπικά», απάντησε ο Sturridge. «Νομίζω ότι δεν σέβεται τον σύλλογο (Utd), νομίζω ότι είναι απογοητευμένος με την απόδοση της Liverpool. Βλέποντας τα στατιστικά και τον τρόπο με τον οποίο έλεγχαν το παιχνίδι, νομίζω ότι σκέφτεται «αν είχαν υψηλότερη γραμμή, αν προσπαθούσαν να μας διαλύσουν ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε αντεπιθέσεις».

Ωστόσο, ο Keane δεν ήθελε να αφήσει τη διαμάχη να πάει πίσω, καθώς προσπάθησε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, όταν η Liverpool ήταν προηγουμένως ευχαριστημένη με έναν βαθμό, ξεχνώντας τις εκτός έδρας νίκες των Reds όταν δεν ήταν στα καλά τους.

Ο Sturridge όμως δεν έκανε επίσης πίσω και πρόσθεσε: «Τι θέλεις να πει, Roy; Θα ήθελες να πει, «Είμαι χαρούμενος με έναν βαθμό κόντρα στη Manchester United, τη στιγμή που δεν αποδίδει στο ίδιο επίπεδο με εμάς».

Ίσως τελικά, ο Roy Keane πρέπει να έχει παρακολουθήσει μια διαφορετική συνέντευξη του Van Dijk από όλους εμάς τους υπόλοιπους.

«Πλακώθηκαν» Roy Keane και Daniel Sturridge για τις δηλώσεις του Virgil
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com