Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Μόνο η Liverpool προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι»

Virgil: «Μόνο η Liverpool προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι»

Ο Virgil van Dijk δήλωσε ότι μόνο μία ομάδα προσπάθησε να κερδίσει στο παιχνίδι και ότι Η Man United πανηγύρισε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Σύμφωνα με τον μέσο όρο των 34 σουτ που πραγματοποίησαν οι Κόκκινοι προς το αντίπαλο τέρμα, θα έπρεπε να έχουν ως αποτέλεσμα ένα γκολ τουλάχιστον, αλλά αυτό δεν ίσχυσε για τη Liverpool. Και ο Virgil Van Dijk δήλωσε απογοητευμένος με αυτό, όπως και για την απόφαση του διαιτητή στο τέλος του αγώνα.

Τριάντα τέσσερα σουτ, οκτώ στο τέρμα και μόνο μία μεγάλη ευκαιρία, οι Reds πέρασαν περισσότερο από αρκετό χρόνο γύρω από την περιοχή της Man United για να σκοράρουν, αλλά άφησαν το Anfield χωρίς τίποτα να επιδείξουν. Αν και για τον Van Dijk, μια ομάδα έμεινε χαρούμενη για το αποτέλεσμα και δεν ήταν η Liverpool προφανώς.

Τα μακρινά σουτ και η κακή λήψη αποφάσεων με την τελική πάσα αποδείχτηκαν καταδικαστικά. Και ενώ ο αρχηγός παραδέχτηκε ότι μπορεί να είναι εύκολο να κριθεί ακόμα και από τη θέση του στην άμυνα, παραδέχθηκε ότι απαιτείται περισσότερη ψυχραιμία.

«Αν δείτε πώς παίξαμε το παιχνίδι, έχοντας την κατοχή και δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, νομίζω ότι μόνο μία ομάδα προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι και δυστυχώς, δεν συνέβη», εκτίμησε ο Van Dijk.

«Γι’ αυτό είναι απογοητευτικό, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, ειδικά αν παίζουμε εναντίον μιας ομάδας σαν την Manchester United. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος, στο τελευταίο τρίτο, μερικές φορές σουτάραμε πολύ εύκολα ή θα μπορούσαμε να το περάσουμε στην επαναφορά. Από έξω είναι πολύ εύκολο – και για μένα μερικές φορές και από πίσω – να κρίνεις την κατάσταση, αλλά νομίζω ότι μερικές φορές έλειπε η σωστή απόφαση. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε, και δεν αμφιβάλλω ούτε για αυτό».

Σχεδόν οι μισές από τις προσπάθειες της Liverpool για γκολ ήταν έξω από την περιοχή του πέναλτι, με μια χούφτα παικτών να ευθύνονται για ελπιδοφόρα σουτ. Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν «αρκετά ήρεμη» όταν είχε σημασία και ο αρχηγός της Liverpool ξέρει ότι η ομάδα του μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα μόνο ως πολύτιμο μάθημα για να προχωρήσει.

Ο Van Dijk πρόσθεσε σχετικά με το αποτέλεσμα: «Προφανώς, είναι απογοητευτικό γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλες τις απόψεις από την αρχή και ήλπιζαν σε μερικές αντεπιθέσεις για να μας βλάψουν στο break. Στο τέλος, χαίρονται με έναν βαθμό, ενώ εμείς είμαστε πολύ απογοητευμένοι με έναν βαθμό. Προφανώς, δεν είναι στην καλύτερη τους φάση. Ερχόμενοι εδώ, ήταν επιφυλακτικοί για την απειλή που είχαν να αντιμετωπίσουν. Θέλω να κοιτάξω περισσότερο τη δική μας πλευρά, έπρεπε να τους είχαμε κερδίσει σήμερα. Πρέπει να μάθουμε από ορισμένες καταστάσεις και ξέρω ότι θα το κάνουμε».

Virgil: «Μόνο η Liverpool προσπαθούσε να κερδίσει το παιχνίδι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com