Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Quansah: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στόπερ που μπορώ»

Quansah: «Θέλω να γίνω ο καλύτερος στόπερ που μπορώ»

Ο Jarell Quansah δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου πως θέλει να γίνει ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που μπορεί, μιλώντας μετά την ήττα με 2-1 από την Union SG, κατά την οποία σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Liverpool.

Ο αμυντικός για το γκολ του, ανέφερε:

“ Μάλλον δεν είδατε πανηγυρισμό, σωστά; Ποτέ δεν ξέρεις στις μέρες μας τι μπορεί να δοθεί. ”

“ Πιθανότατα επειδή μόλις δεχθήκαμε ένα γκολ, δεν ήμουν πολύ χαρούμενος ο ίδιος, οπότε ήταν περισσότερο [περίπτωση] να ισοφαρίσουμε και να έχουμε μια παρηγοριά για το γκολ που δεχθήκαμε. ”

“ Επειδή είναι δουλειά μου να μην δεχόμαστε γκολ, θα το δω πίσω και θα κρίνω. ”

Για τον αγώνα πρόσθεσε:

“ Ήταν μια νεανική ομάδα, αλλά μπήκαμε στο παιχνίδι περιμένοντας να κερδίσουμε και θέλοντας να κερδίσουμε. ”

“ Δεν μπαίνουμε σε κανένα παιχνίδι χωρίς να το θέλουμε αυτό, οπότε πιστεύω ότι δεν πήγε όπως θέλαμε, αλλά [υπήρχαν] πολλές βασικές στιγμές μάθησης για μένα και για την ομάδα. ”

Όσο για τις φετινές ευκαιρίες που παίρνει:

“ Υποθέτω ότι στην αρχή της σεζόν, όταν έμεινα εδώ και δεν πήγα δανεικός, σκέφτηκα «θέλω να παίξω σε αυτά τα παιχνίδια. ”

“ Προφανώς είναι κρίμα αυτό που συνέβη στον Joel και τα οι σκέψεις μου τον συνοδεύουν, αλλά η ιδέα μου ήταν να προσπαθήσω να τον ξεπεράσω… και να προσπαθήσω να είμαι βασικός στην Premier League. ”

“ Απλώς προσπαθώ και ελπίζω ότι θα έρθουν περισσότερες [ευκαιρίες]. Απλώς προσπαθώ να πιέσω πραγματικά και να γίνω ο καλύτερος στόπερ που μπορώ να γίνω. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Manchester United:

“ Έχουμε τη νέα κερκίδα ανοιχτή, έτσι απλά δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο παιχνίδι. ”

“ Το να παίξω θα ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και απλώς να αισθανθώ τι είναι πραγματικά το παιχνίδι γιατί το έχω παρακολουθήσει μόνο στην τηλεόραση και στην κερκίδα, οπότε αν είμαι μέρος αυτού θα έχω πραγματικά μια αίσθηση για το τι πραγματικά σημαίνει για τους οπαδούς της Liverpool, και το να κερδίσουμε θα ήταν απίστευτο. ”

Οι Reds μετά το γκολ του Jarell Quansah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com