Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sheffield, Kelleher και τραυματίες

Ο Klopp για Sheffield, Kelleher και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Sheffield United στο Bramall Lane για την Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε πρώτα για την επιστροφή του Chris Wilder στη Sheffield:

“ Θυμάμαι πώς έπαιζαν πριν από τον Chris. Μπορούμε να βάλουμε την ανάλυσή μας! Καθόμουν στο γραφείο χθες όταν κάποιος είπε ότι μπορεί να συμβεί (η αλλαγή προπονητή). Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει πολλά εκείνος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. ”

“ Πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας, δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και αυτό και δεν χρειάζεται να το σκεφτόμαστε πολύ. Παίζουμε με ομάδες με [διαφορετικούς σχηματισμούς] αρκετά συχνά. ”

“ Είμαι χαρούμενος για τον Chris που επέστρεψε στη δουλειά. Θα παίξουμε αύριο εναντίον του, όχι σήμερα στη συνέντευξη Τύπου. ”

Για τον Kelleher:

“ Ο τερματοφύλακάς μας, και ειδικά ο Ali, μου εξήγησε «Είμαστε τερματοφύλακες που βγαίνουν μπροστά» και το ξέρω. Αυτά συμβαίνουν [τα λάθη την Κυριακή]. ”

“ Μπορούμε να περιμένουμε από εκείνες καλές αντιδράσεις σε στημένες φάσεις, μακρινές μπαλιές από ελεύθερα χτυπήματα, χρειαζόμαστε να είναι εκεί, να είναι επιθετικός και να βγει από τη γραμμή του. ”

“ Εκτός αυτού, είναι απολύτως καλά με όλα. ”

Αν οι Reds είναι στην μάχη του τίτλου:

“ Είμαστε δύο βαθμούς πίσω από την Arsenal παρεμπιπτόντως, όχι; Το νικητήριο γκολ στο τέλος ήταν πολύ σημαντικό για όλα. ”

“ Μπορούμε να πάρουμε πολλά πράγματα από αυτό για το αυριανό παιχνίδι, το πνεύμα και τέτοια πράγματα είναι πραγματικά χρήσιμα. ”

“ Δεν σκέφτομαι ούτε ένα δευτερόλεπτο για το πού θα καταλήξουμε, πρέπει να είμαστε εκεί μέχρι τον Απρίλιο, αν είμαστε ακόμα εκεί, τότε μπορούμε να μιλήσουμε, αλλά δεν έχω ιδέα πού θα είμαστε τον Απρίλιο. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι τόσο δύσκολο αυτό που έρχεται τώρα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτούμε πριν από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να εστιάσουμε στη Sheffield και θα το κάνουμε. ”

Για το βάθος του ρόστερ:

“ Ξεκινάμε με τρεις επιθετικούς και έναν στον πάγκο. ”

“ Για να πετύχεις χρειάζεσαι μια δυνατή ομάδα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Σκέφτομαι ποιους έχουμε διαθέσιμους και προσπαθώ να τους χρησιμοποιήσω όλους. ”

“ Παίζουμε αύριο το βράδυ και μετά στις 12:30 το μεσημέρι και μετά την Πέμπτη, από τότε παίζουμε ασταμάτητα μέχρι το νέο έτος. ”

“ Οι παίκτες από τον πάγκο ήταν πολύ αποτελεσματικοί [κόντρα στη Fulham]. ”

Για τα γκολ από μακρινή απόσταση που πέτυχε η ομάδα την Κυριακή:

“ Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, βλέπω ότι προσπαθούμε να σουτάρουμε από τα 40 μέτρα μέχρι να δούμε ότι είναι πολύ μακριά! ”

“ Είναι καλό να έχουμε υπέροχα στημένα, να σκοράρουμε από απόσταση, αυτό που θα χρειαστούμε. Δεν θέλουμε να είμαστε πολύ προβλέψιμοι. ”

Για την ιδανική θέση του Trent Alexander-Arnold:

“ Τον βάζουμε εκεί που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για αυτόν. Έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου ως δεξιός μπακ. ”

“ Θα παίξει όπου είναι καλύτερα από εμάς. Δεν είμαι πεισματάρης και δεν τον βάλω στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν είμαι μέρος αυτών των συζητήσεων. ”

“ Θέλει να παίξει και από τη σκοπιά μου θέλει να έχει επιρροή, και από τη δική μου σκοπιά πρέπει να τον βοηθήσουμε στη θέση. ”

Για τους τραυματισμούς των Matip, Alisson και Jota:

“ Ο τραυματισμός του Joel είναι σοβαρός, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη πόσο πολύ. Δεν έχει κάνει τις εξετάσεις. ”

“ Ο Diogo έτρεχε χθες έξω, και όλα πάνε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά κανείς δεν μου είπε ότι θα επιστρέψει στην προπόνηση σήμερα. ”

«Ο Ali είναι πιο κοντά, αλλά σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος για αύριο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τους κινδύνους του αυριανού ματς:

“ Θα υπάρχει πολύ πάθος, ο Chris Wilder στον πάγκο, είμαι σίγουρος ότι θα έχει μεγάλη υποδοχή. ”

“ Αλλά πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα το παίξουν καλά, είμαι 100% σίγουρος και θα το κάνουμε επίσης. ”

“ Όσο καλύτερα παίξουμε τόσο πιο δύσκολο θα είναι για τη Sheffield και αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

Για το γκολ νούμερο 200 που κυνηγά ο Mo Salah:

“ Ένας παίκτης με τα νούμερα του δεν είμαι σίγουρος ότι θα ξαναπροπονήσω ποτέ. ”

“ Ως παίκτης και άνθρωπος έχει μια πολύ εντυπωσιακή εξέλιξη. Είναι ακριβώς εκεί πάνω στην κορυφή και είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο. ”

Το γκολ στο Bramall Lane θα ψάξει ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com