Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sheffield United – Liverpool (preview)

Sheffield United – Liverpool (preview)

Εκτός έδρας δοκιμασία για τη Liverpool, η οποία φιλοξενείται στο Bramall Lane από την Sheffield United για την 15η αγωνιστική της Premier League το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από την δραματική νίκη με 4-3 επί της Fulham την Κυριακή, η οποία τους έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Blades ηττήθηκαν με το βαρύ 5-0 από την Burnley και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς.

Η νέα ήττα της Sheffield έφερε και αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, αφού ο Heckinbottom δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της, με τον πρώην της τεχνικό, Chris Wilder να επιστρέφει.

Στόχος της Liverpool είναι σαφώς το διπλό, με το οποίο θα διατηρηθεί κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος, κάνοντας παράλληλα και ορισμένες αλλαγές ενόψει του απαιτητικού προγράμματος που ακολουθεί.

Αλλαγές αναμένεται να δούμε από τον Klopp, με τον Konate να ξεκινά αντί του τραυματία, Joel Matip, τους Curtis Jones και Wataru Endo να διεκδικούν θέσεις στην μεσαία γραμμή και τον Cody Gakpo στην επίθεση

Εκείνοι που εκτός απροόπτου θα διατηρήσουν την θέση τους στο αρχικό σχήμα είναι οι Kelleher, van Dijk, Alexander-Arnold, Τσιμίκας, Szoboszlai, Salah και Nunez.

Οι απουσίες παραμένουν εκείνες των Alisson, Robertson, Thiago, Jota, Bajcetic, καθώς και εκείνη του Matip, ο οποίος θα απουσιάσει για το επόμενο διάστημα, μετά τον τραυματισμό του την Κυριακή.

Πολλά προβλήματα ωστόσο έχουν και οι Blades, καθώς θα υποδεχθούν τους Reds δίχως τους Baldock, Egan, Brewster, McBurnie, Basham και Davies.

Η Sheffield έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα, εκείνη κόντρα στη Wolves με 2-1 την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Simon Hooper.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-2 στο άδειο Bramall Lane.

Για το διπλό στο Bramall Lane, η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com