Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Caoimhin Kelleher: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Caoimhin Kelleher: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Caoimhin Kelleher άδραξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με τον τραυματισμό του Alisson και δηλώνει ότι είναι έτοιμος για αυτό που θα ακολουθήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Ο δεύτερος τερματοφύλακας της Liverpool κράτησε το μηδέν, μεσοβδόμαδα, εναντίον της LASK, καθώς η ομάδα του εξασφάλισε την πρόκριση στο Europa League.

Πιστεύει ότι είναι κάτι παραπάνω από προετοιμασμένος, εν όψει του γεγονότος ότι πρόκειται να αγωνιστεί στο βασικό σχήμα στα παιχνίδια της Liverpool στην Premier League, τις επόμενες εβδομάδες, με τον Alisson να αναμένεται να μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι την επίσκεψη της Manchester Utd, στις 17 Δεκεμβρίου, με τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο.

Μιλώντας στο LFCTV, μετά την άνετη νίκη των Reds με 4-0 επί της LASK, ο Ιρλανδός δήλωσε ότι «πάντα προπονείται» για αυτό το ενδεχόμενο και ότι είναι «έτοιμος» για αυτό που ακολουθεί.

«Ναι, είναι αυτό για το οποίο έκανα πάντα προπόνηση πραγματικά», είπε ο Νο. 62 της Liverpool στο LFCTV, όταν ρωτήθηκε για την προοπτική αντικατάστασης του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στα προσεχή παιχνίδια.

«Ξέρω ότι προφανώς έχει περάσει πολύς καιρός [από τότε που είμαι στην ομάδα], αλλά πάντα προπονούμαι για αυτό και είμαι έτοιμος αν συμβεί κάτι στον Ali –που δυστυχώς τώρα έχει συμβεί – να μπω στο παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τη νίκη».

Ο Kelleher πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση στο Anfield και έκανε αρκετές αποκρούσεις στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς κράτησε στο μηδέν την ομάδα της Αυστριακής Bundesliga.

Σε ηλικία 25 ετών, κατέγραψε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τους Reds, έχοντας υπηρετήσει ως βοηθός του Alisson για όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ήταν μια ακόμη εντός έδρας νίκη για την Liverpool, η οποία έχει κερδίσει και τα 10 παιχνίδια της στο Anfield, μέχρι στιγμής, αυτή τη σεζόν.

Ο Kelleher επανέλαβε τη σημασία του να γίνει το Anfield ξανά «φρούριο», κάτι που σίγουρα οι Reds έχουν καταφέρει μέχρι αυτό το σημείο το 2023-2024.

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το φρούριο και προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι εδώ», συνέχισε. «Είναι ένα πραγματικά δύσκολο μέρος για να έρθουν οι ομάδες, το ξέρουμε και έτσι προσπαθούμε να βάζουμε τον κόσμο στο παιχνίδι. Οι οπαδοί είναι πάντα εδώ και δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα».

Caoimhin Kelleher: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com