Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Stewart Attwell σφυρίζει με Fulham

O Stewart Attwell σφυρίζει με Fulham

Ορίστηκαν οι διαιτητικές ομάδας των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Stewart Attwell να διευθύνει αυτή της Liverpool με τη Fulham.

Οι Reds θα φιλοξενήσουν τους Cottagers στο Anfield το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (16.00 ώρα Ελλάδας), φιλοδοξώντας να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο Etihad με τη Manchester City και παράλληλα να διατηρήσουν το τέλειο εντός έδρας ρεκόρ τους.

Κατά σύμπτωση, ο Attwell είχε «σφυρίξει» και το περσινό αντίστοιχο παιχνίδι της ομάδας μας εναντίον αυτής του Marco Silva, καταλογίζοντας μάλιστα το αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο ο Salah έκανε το τελικό 1-0.

Λιγότερο ευχαριστημένη με τις επιδόσεις του Άγγλου ρέφερι είχε μείνει η Liverpool στην εκτός έδρας ήττα (3-1) από την Brentford στο πρώτο παιχνίδι του 2023, με τον Klopp μάλιστα να δηλώνει μετά το ματς ότι εκφράζοντας τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα, «ήταν σαν να μιλάει στον φούρνο μικροκυμάτων του».

Το παιχνίδι με τη Fulham θα είναι το πρώτο φετινό των Κόκκινων με διαιτητή τον Attwell, ενώ το ρεκόρ του συλλόγου υπό τη διεύθυνση του 41χρ0νου είναι 15 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Βοηθοί του θα είναι οι Richard West και James Mainwaring, ενώ στο VAR θα είναι ο Paul Tierney (για τον οποίο ο Klopp δεν έχει και την καλύτερη γνώμη) και ο Adam Nunn.

Ο Stuart Attwell καταλόγισε δύο πέναλτι εις βάρος των Reds τη σεζόν 2020-21 στο AMEX.
Ο Stuart Attwell καταλόγισε δύο πέναλτι εις βάρος των Reds τη σεζόν 2020-21 στο AMEX.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com