Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι έκαναν οι δανεικοί παίκτες της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Τι έκαναν οι δανεικοί παίκτες της Liverpool το Σαββατοκύριακο

Υπήρχαν δύο σκόρερ μεταξύ των δανεικών της Liverpool το Σαββατοκύριακο, με τον μέσο Tyler Morton να βρίσκει δίχτυα δύο φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

Με τη μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp να υποβάλλεται σε αναβάθμιση το καλοκαίρι, η εξέλιξη του Morton έχει σε μεγάλο βαθμό παραβλεφθεί. Αφού επέστρεψε για την προετοιμασία, στα τελευταία στάδια της αποκατάστασης για έναν τραυματισμό στο πόδι που έληξε νωρίς τον δανεισμό του στη Blackburn, ο 21χρονος εντάχθηκε στη Hall City για την τρέχουσα σεζόν.

Έχει εντυπωσιάσει αθόρυβα ο Tyler καθώς οι Tigers δημιούργησαν ένα δυνατό ξεκίνημα στην χρονιά, συμμετέχοντας σε εννέα από τα 11 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και το Σάββατο σημείωσε το πρώτο του γκολ. Αυτό ήρθε σε μια αναμέτρηση με δύο γκολ κόντρα στη Swansea, με τον Μorton να σκοράρει την αποφασιστική ισοφάριση, με ένα ωραίο βολέ κοντά στο δοκάρι σημειώνοντας το 2-2.

Το χτύπημα του Μorton ήρθε τέσσερις ημέρες αφότου σημείωσε το παρθενικό του γκολ για την Αγγλία U21, έχοντας ανοίξει το σκορ με μια προσπάθεια έξω από τη μεγάλη περιοχή, καθώς οι Young Lions κέρδισαν τη Βόρεια Ιρλανδία με 3-0. Βοήθησε επίσης το δεύτερο του Harvey Elliott τη βραδιά, με τον νεαρό μέσο από το Wirral να τραβάει τα βλέμματα τις τελευταίες εβδομάδες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μorron υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με τη Liverpool τον Ιανουάριο, αν και μένει να φανεί πού θα βρίσκεται στην αναθεώρηση του Κlopp.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Owen Beck σημείωσε το πρώτο του γκολ ως δανεικός στη Dundee, ακολουθώντας την προσπάθειά του με ένα καλοφτιαγμένο χτύπημα εναντίον της Hibernian. Ήταν μόνο μια παρηγοριά, ωστόσο, με τη Dundee να έχει ήδη δύο χαμένες στο δρόμο της για την ήττα με 2-1.

Όπως ο Morton, ο Beck απολαμβάνει μια παραγωγική σεζόν μακριά από τη Liverpool, αλλά το κάνει με τον Luke Chambers και τον Calum Scanlon να μπαίνουν στην πρώτη ομάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ξεκίνησαν άλλοι πέντε δανεικοί, με τον Luca Stephenson να κάνει το τρίτο συνεχόμενο ξεκίνημά του στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, καθώς ο Barrow έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες στη League Two. Ο Harvey Davies γεύτηκε επίσης τη νίκη στην τέταρτη κατηγορία, με την Crewe να παίρνει και τους τρεις βαθμούς μετά από ένα γκολ του Conor στο 92ο λεπτό που κέρδισε 3-2 επί της Doncaster.

Μια ανανέωση-έκπληξη για τον Billy Koumetio είδε τον Γάλλο να κάνει την τέταρτη συνεχόμενη αρχή του για την USL Dunkerque, αν και το έκανε στην ήττα με 2-0 από τη Laval στη Ligue 2.

Συγκεντρωτικά η ενημέρωση παρακολούθησης των δανεικών της Liverpool:

Tyler Morton (Hull) – 90 λεπτα εναντίον Swansea, goal
Owen Beck (Dundee) – 90 λεπτά εναντίον Hibernian, goal
Fabio Carvalho (RB Leipzig) – 7 λεπτά εναντίον Wolfsburg
Harvey Davies (Crewe) – 90 λεπτά εναντίον Doncaster
Billy Koumetio (USL Dunkerque) – 90 λεπτά εναντίον Laval
Luca Stephenson (Barrow) – 72 λεπτα εναντίον Colchester
Dominic Corness (Yverdon Sport) – 27 λεπτα εναντίον Lugano
Jakub Ojrzynski (Den Bosch) – 90 λεπτά εναντίον NAC Breda
Luke Hewitson (Stalybridge Celtic) – 90 λεπτά εναντίον Prescot Cables
Anderson Arroyo (FC Andorra) – 1 λεπτό εναντίον Burgos CF

Δεν επαιξαν: Calvin Ramsay, Nat Phillips, Rhys Williams, James Balagizi, James Norris
Τραυματίες: Adam Lewis
Τιμωρημένοι: Sepp van den Berg

Τι έκαναν οι δανεικοί παίχτης της Liverpool το Σαββατοκύριακο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com