Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Manuel Diaz: «Όνειρο του γιου μου η Barcelona»

Luis Manuel Diaz: «Όνειρο του γιου μου η Barcelona»

Ο πατέρας του Luis Diaz, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τους απαγωγείς, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Κολομβίας, κατά την οποία αποκάλυψε πως ο άσος των Reds είναι υποστηρικτής της Barcelona και θα ήθελε να φορέσει μια μέρα τη φανέλα της.

Ο Κολομβιανός αγωνίζεται στη Liverpool από το 2022 και ζήτημα αποχώρησης του από το Anfield δεν υπάρχει, όπως άλλωστε ανέφερε και ο Luis Manuel Diaz στις δηλώσεις του.

“ Είναι αλήθεια ότι ο Luis είναι οπαδός της Barcelona και θα ήταν όνειρο του να αγωνιστεί εκεί, αλλά ποτέ δεν ήρθε σε μένα και μου είπε «Γεια σου μπαμπά, είμαι προσηλωμένος σε αυτό (στη μεταγραφή)» ή οτιδήποτε άλλο. Προς το παρόν, ευχαριστώ τον τρόπο που η Porto και η Liverpool υποδέχτηκαν το παιδί μου. ” Είπε αρχικά ο Luis Manuel Diaz

“ Είναι ένας πολύ πειθαρχημένος παίκτης. Αν έχει την ευκαιρία να πάει στην Barcelona, δεν θα έχει πρόβλημα γιατί η Barcelona είναι επίσης μια πρώτης τάξεως ομάδα και είναι μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο. ”

“ Ο Luis είναι ένας παίκτης που του είναι εύκολο να κερδίσει [τους οπαδούς] λόγω του τρόπου που είναι, λόγω της ταπεινότητας, της δουλειάς του, της αφοσίωσής του. Είναι ένας πολύ πειθαρχημένος παίκτης, δόξα τω Θεώ. ” Ολοκλήρωσε ο πατέρας του διεθνούς άσου.

Ο Luis Diaz πανηγυρίζει εναντίον της Βραζιλίας.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com