Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Nunez – Salah ένα δίδυμο που αρχίζει να δένει και να δημιουργεί ρεκόρ

Nunez – Salah ένα δίδυμο που αρχίζει να δένει και να δημιουργεί ρεκόρ

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του στη Liverpool, ο Darwin Nunez έχει δώσει εννέα ασίστ και όλες έχουν δοθεί σε έναν παίκτη: Mohamed Salah.

Πρόκειται για ένα επίπεδο αποκλειστικότητας που είναι ενδεικτικό του δεσμού που έχουν δημιουργήσει οι δυο τους, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Σε παιχνίδια με ομάδες όπως η Everton, η Totttenham, η Man City και η Brighton, ο Ουρουγουανός είχε μόνο μάτια για τον Salah και το σερί των ασίστ αποτελεί ρεκόρ συλλόγου.

Ο Nunez έχει εννέα ασίστ στην καριέρα του στους Reds μέχρι σήμερα και οι εννέα ήταν για τον Salah, που είναι το μεγαλύτερο σερί από παίκτη της Liverpool στον ίδιο συμπαίκτη σε όλες τις διοργανώσεις στην εποχή της Premier League.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Brentford, ο Nunez διεύρυνε το σερί και μόνο στην Premier League ο Kevin Campbell έχει καλύτερο ρεκόρ για τις περισσότερες πρώτες ασίστ στον ίδιο παίκτη (10 για τον Ian Wright). Στο πρωτάθλημα, ο Nunez έχει προετοιμάσει επτά γκολ για τον Salah από τότε που ήρθε την περασμένη σεζόν και είναι η τρέχουσα σεζόν που έχει ήδη προαναγγείλει μεγαλύτερη απόδοση, με πέντε ασίστ.

Το δίδυμο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Liverpool στα 18 πρώτα παιχνίδια και σύμφωνα με την Opta, έχουν δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες μεταξύ τους (19) στην Premier League φέτος.

Δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δύο τους κάνουν καλό γκελ στο γήπεδο, με τον Salah να έχει φροντίσει ώστε ο Nunez να νιώθει άνετα στο περιβάλλον του όταν πρωτοήρθε, ακόμη και όταν δεν μοιράζονταν την ίδια γλώσσα.

«Ήταν πραγματικά δύσκολο να συνηθίσω στην αρχή την ομάδα. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, με έκαναν να νιώσω άνετα, είχα μια συζήτηση με τον Salah που με βοήθησε πολύ» δήλωσε ο Nunez τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Nunez έχει παίξει μαζί με τον Salah 53 φορές μέχρι στιγμής στη Liverpool, τις περισσότερες από κάθε άλλον συμπαίκτη του και έχουν κοινή συνεισφορά 11 γκολ σε αυτό το διάστημα.

Nunez – Salah ένα δίδυμο που αρχίζει να δένει και να δημιουργεί ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com