Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι τρεις νέες εμφανίσεις της Liverpool για το 2024/25

Οι τρεις νέες εμφανίσεις της Liverpool για το 2024/25

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά τι γνωρίζουμε ήδη για τα τρία νέα kit που θα προσφέρει η Nike στην Liverpool για τη σεζόν 2024/25;

Η επόμενη θα είναι η πέμπτη σεζόν όπου η Nike θα αποτελεί τον κύριο χορηγό της εμφάνισης της Liverpool, μία συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 2020.

Υπήρξαν επιτυχίες όσον αφορά τις εμφανίσεις μέχρι στιγμής και άλλες περιπτώσεις όπου οι κριτικές ήταν ανάμεικτες μεταξύ των οπαδών, αν και είναι σπάνιο να συμφωνούν όλοι.

Προς το παρόν, η Liverpool έχει μια μωβ και μια πράσινη και λευκή εμφάνιση που συμπληρώνουν την εντός έδρας, αλλά τι θα πρέπει να περιμένουμε για την επόμενη σεζόν;

Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής όσον αφορά την τριάδα των kit για το 2024/25.

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Προς έκπληξη κανενός, η Λίβερπουλ θα φοράει την επόμενη σεζόν τα κόκκινα για την εντός έδρας εμφάνισή της – όπως κάνει από το 1964.

Η εντός έδρας φανέλα θα είναι ένας συνδυασμός από “gym red, white και chrome yellow”, σύμφωνα με το αξιόπιστο Footy Headlines, μια επιλογή που δεν διαφέρει και πολύ από αυτή που είδαμε στην πρωταθληματική σεζόν 2019/20.

Φαίνεται λίγο “νωπό” για να θεωρηθεί αναδρομή, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανές περιπτώσεις για να γυρίσουμε το χρόνο πίσω και να αντλήσουμε έμπνευση, καθώς αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων χρησιμοποιήθηκε επίσης μεταξύ 1976 και 1984.

Οι φήμες λένε ότι υπάρχουν ριγωτές λωρίδες, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη αξιόπιστη διαρροή του σχεδίου.

Το κόκκινο χρώμα πρόκειται να είναι η ίδια απόχρωση με την τρέχουσα έκδοση.

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Από τη φετινή λευκή και πράσινη λωρίδα σε κυρίως μαύρη με γκρι ανθρακί, πλυμένο πετρόλ και υπόλευκες λεπτομέρειες, η εκτός έδρας φανέλα θα έχει μεγάλες αντιθέσεις.

Τον Σεπτέμβριο, το Footy Headlines δημοσίευσε μια “ιδέα” της πιθανής εκτός έδρας φανέλας, η οποία εξηγεί ότι “βασίζεται στις πληροφορίες που διέρρευσαν” και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι το τελικό σχέδιο.

Μας δίνει μια γεύση του τι είναι δυνατό να γίνει με τα προαναφερθέντα χρώματα, τα οποία μπορεί να θυμάστε ότι είδατε στην τρίτη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019/20 – για την οποία ήταν υπεύθυνη η New Balance.

Η κυκλοφορία αναμένεται τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του επόμενου έτους.

Η ΤΡΙΤΗ

Η φετινή μωβ τρίτη εμφάνιση έγινε ανάρπαστη μεταξύ των οπαδών και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και την επόμενη σεζόν με μια λευκή, πλατινένια, μαύρη και κόκκινη σύνθεση.

Θα υπάρχει επίσης ένα κίτρινο χρώμα, το οποίο θα προέρχεται από ένα “καινοτόμο ανάποδο” λογότυπο της Nike, κάτι που θα δούμε σε όλα τα τρίτα kit για τους συλλόγους που χρηματοδοτούνται από τη Nike.

Κάτι που θα διχάσει τις απόψεις, χωρίς αμφιβολία.

Είμαστε ακόμα στο σκοτάδι ως προς το ποια θα είναι η τελική εμφάνιση, αλλά το Footy Headlines υποστηρίζει ότι είναι “πιθανό να έχει ένα all-over μοτίβο” για το πάνω μέρος.

Το σορτσάκι, εν τω μεταξύ, θα είναι μαύρο, λευκό και κόκκινο για να προσφέρει αντίθεση.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

Με την τρέχουσα συμφωνία της Liverpool με τη Nike να διαρκεί μέχρι το 2025, μια επέκταση θα είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε.

Η τρέχουσα συμφωνία προβλέπει ότι οι κόκκινοι βάζουν στην τράπεζα 30 εκατομμύρια λίρες ετησίως και εισπράττουν το 20% από τις πωλήσεις των επώνυμων προϊόντων, τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 70 εκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο.

Οι εμπορικές συμφωνίες και οι σχέσεις με τους αθλητές που υποστηρίζονται από τη Nike είναι ένας τεράστιος παράγοντας έλξης για τους Reds και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει καθώς σχεδιάζουν την επόμενη συμφωνία.

Οι τρεις νέες εμφανίσεις της Liverpool για το 2024/25
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com