Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kone-Doherty & Pennington εντυπωσιάζουν τους τεχνικούς στην 1η ομάδα

Kone-Doherty & Pennington εντυπωσιάζουν τους τεχνικούς στην 1η ομάδα

Οι νεαροί άσσοι των Reds Trent Kone-Doherty & Cody Pennington, εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις του στην Liverpool U18, το τεχνικό team της πρώτης ομάδας.

Ένας πρώιμος καταιγισμός τερμάτων δημιούργησε ένα φανταστικό παιχνίδι, καθώς οι κάτω των 18 ετών της Liverpool εντυπωσίασαν, επικρατώντας της Stoke με 4-2 στην Premier League U18.

Λιγότερο από δύο λεπτά είχαν παιχτεί πριν ο Trent Kone-Doherty αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι. Ο νεαρός Ιρλανδός επιθετικός έκανε ένα υπέροχο σόλο τρέξιμο για να επιτεθεί στην αντίπαλη περιοχή και μετά να σκοράρει από κλειστή γωνία.

Αμέσως μετά, ο Cody Pennington διπλασίασε το προβάδισμα με ένα λαμπρό χτύπημα , αλλά το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων θα διαρκούσε λιγότερο από ένα λεπτό καθώς ο τερματοφύλακας της Liverpool, Kornel Misciur, βγήκε από τη γραμμή του και έβαλε σε πειρασμό τον Luke Enright σε μια επιτυχημένη λόμπα.

Η Liverpool χρειάστηκε να περιμένει μόνο επτά λεπτά για να αποκαταστήσει το πλεονέκτημά της και έπρεπε να ευχαριστήσει τον Pennington. Ο ταλαντούχος νεαρός μέσος διάβασε μια χαλαρή πάσα στα αντίπαλα τετράγωνα πριν βάλει στο τετράγωνο τον Kieran Morrison, ο οποίος έλεγξε καλά και τελείωσε ήρεμα – ένας ωραίος τρόπος για να συνεχίσει το χατ-τρικ που πέτυχε νωρίτερα στην εβδομάδα.

Το παιχνίδι ηρέμησε, ρυθμός έπεσε αλλά το γκολ δεν είχε τελειώσει. Λίγο πέρα από την συμπλήρωση μίας ώρας, ο Kone-Doherty δέχτηκε τάκλιν στο δικό του μισό από τον Lewis Walker. Προχώρησε να τροφοδοτήσει τον Enright, που έχασε άλλη μια ευκαιρία. Ευτυχώς, η Liverpool απάντησε γρήγορα, για άλλη μια φορά μέσω του Pennington. Αυτό ήταν ένα αισθητικά όμορφο χτύπημα καθώς έκοψε στα δεξιά του και εκτόξευσε τη μπάλα στο δοκάρι και στην πάνω γωνία.

Με τον 16χρονο Trey Nyoni να καλείται πρόσφατα στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, οι παίκτες ξέρουν ότι η καλή τους φόρμα θα είναι αντιληπτή από τους τεχνικούς της πρώτης ομάδας.

Η 11αδα της Liverpool U18: Miscuir, Pitt, Gymiah, Laffey, Kelly, Trueman, Morrison, Pennington, Sonni-Lambi (Giblin, 90+1′), Onanuga, Kone-Doherty. Παικτες που δεν επαιξαν : Furnell-Gill, Morana, O’Connor, Upton

Επόμενο παιχνίδι: Newcastle U18s (H) – U18 Premier League Cup – 25 Νοεμβρίου, 1pm (GMT)

Kone-Doherty & Pennington εντυπωσιάζουν τους τεχνικούς στην 1η ομάδα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com