Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σπάνιες ηχογραφήσεις των Shankly, Paisley & Dalglish στον «αέρα»!!!

Σπάνιες ηχογραφήσεις των Shankly, Paisley & Dalglish στον «αέρα»!!!

Αποκλειστικές, άγνωστες συνεντεύξεις του Bill Shankly, του Bob Paisley, του Kenny Dalglish και πολλών άλλων σπουδαίων της Liverpool δημοσιεύονται στο πλαίσιο της σειράς podcast, Merseyside Legends.

Εξήντα χρόνια εργασίας στον αθλητισμό και κάλυψης της Liverpool οδήγησαν τον δημοσιογράφο John Keith να κατέχει μια απίστευτη συλλογή από περισσότερες από 500 ιστορικές ηχογραφήσεις από συνεντεύξεις με θρύλους του Anfield.

Με την πάροδο των ετών, ο Keith δημιούργησε δεσμούς με τους Shankly, Paisley και Dalglish και τώρα ξεθάβει τις παλιές του κασέτες για να τις μοιραστεί με το κοινό.

Το νέο του podcast, Merseyside Legends, είναι μια σειρά που σας ταξιδεύει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της Liverpool, με αφηγητές τον ίδιο και τους ανθρώπους που έκαναν την Liverpool σπουδαία.

Ο Keith δήλωσε πρόσφατα σε αγγλικό μέσο: «Το θέμα προέκυψε επειδή έχω τόσες πολλές συνεντεύξεις από το αρχείο κληρονομιάς των θρύλων του Merseyside. Ένας φίλος μου, ο Ollie Cowan, πολύ νεότερος από μένα, αλλά ειδικός στον ήχο και τους υπολογιστές, είπε: ‘John, τι κάνει αυτό σε ντουλάπια και συρτάρια; Θα έπρεπε να είναι εκεί έξω. Η δουλειά που έχει κάνει [ενισχύοντας ψηφιακά] είναι απίστευτη».

Στη σειρά podcast συμμετέχουν θρύλοι της Liverpool και της Everton, ενώ μέχρι στιγμής συμμετέχει και ο Dixie Dean.

«Το Merseyside Legends δεν είναι απλώς ένα podcast», εξηγεί ο Keith. «Είναι μια χρονοκάψουλα που φέρνει στο φως σπάνιες ηχογραφήσεις από μερικές από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Merseyside. Κάθε επεισόδιο είναι ένας ειλικρινής φόρος τιμής στις στιγμές που καθόρισαν τους δύο διάσημους ποδοσφαιρικούς συλλόγους».

Εκτός από την παραγωγή του podcast Merseyside Legends, ο Keith έχει μοιραστεί τις γνώσεις του και να διηγηθεί μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του παρελθόντος του Liverpool.

Παράλληλα με τη δημιουργία του Merseyside Legends, ο Keith εργάζεται επίσης για το RTE, το οποίο κάνει από το 1997, καλύπτοντας τους εντός έδρας αγώνες της Liverpool και της Everton.

Έχει διανύσει πολύ δρόμο από την πρώτη του δουλειά στους Bootle Times το 1963. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει την ίδια λάμψη στα μάτια του όταν μιλάει για τη σχέση του με τον Shankly.

Σπάνιες ηχογραφήσεις των Shankly, Paisley & Dalglish στον «αέρα»!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com