Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το 2024 η επιστροφή στην δράση για τον Andy Robertson

Το 2024 η επιστροφή στην δράση για τον Andy Robertson

Ο Andy Robertson δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Liverpool μέχρι το 2024, αλλά η αποκατάσταση του τραυματισμού του στον ώμο συνεχίζεται στο προπονητικό κέντρο AXA.

Ο αριστερός μπακ των Κόκκινων έχει χάσει τα τελευταία επτά παιχνίδια μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, ενώ βρισκόταν σε διεθνή αποστολή με τη Σκωτία, για τον οποίο υποβλήθηκε έκτοτε σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο Robo υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όλα πήγαν καλά» δήλωνε ο Klopp στα μέσα Οκτωβρίου. «Όσο καλό κι αν είναι, η ανάρρωση ξεκινάει αμέσως μόλις ξυπνήσει».

Έχουν περάσει περισσότερες από τρεις εβδομάδες από την επέμβαση και ο Robertson έχει κρατήσει ένα ήσυχο προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά την Τρίτη δημοσίευσε μια μικρή ενημέρωση που τον δείχνει να εκμεταλλεύεται τις υπερσύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Με ανάρτηση στο Instagram story του, ο Robertson απολάμβανε μια απογευματινή συνεδρία αποκατάστασης, αλλά ρωτούσε τον Conor Bradley «πού είσαι;». Το δίδυμο αναμφίβολα έχει περάσει πολύ χρόνο μαζί τον τελευταίο καιρό, καθώς ο νεαρός έχει τεθεί εκτός δράσης με μακροχρόνιο τραυματισμό στην πλάτη.

Ενώ ο Bradley έχει ήδη επιστρέψει σε τμήματα προπόνησης της πρώτης ομάδας – αυτή τη φορά βρισκόταν στο γυμναστήριο – η αποκατάσταση του Robertson έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

Αλλά όπως πολλοί τραυματίες παίκτες πριν από αυτόν, ο Σκωτσέζος έδειξε ότι έκανε χρήση των εργαλείων υδροθεραπείας στο AXA, το οποίο περιλαμβάνει μια πισίνα HydroWorx που βοηθά στην αύξηση της κινητικότητας εκμεταλλευόμενος την άνωση του σώματος στο νερό.

Προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε σχέση με τη θεραπεία στην ξηρά, καθώς ο Robertson μπορεί να διατηρήσει τη φυσική του κατάσταση σε περιβάλλον μειωμένης επιβάρυνσης, ώστε να μην ταράζεται η άρθρωση του ώμου. Δεν είναι θαυματουργό, αλλά η ύπαρξη αυτών των εργαλείων στο προπονητικό κέντρο αποτέλεσε βασικό σημείο για τη μετακίνηση στο Kirkby, με τον σύλλογο να έχει προετοιμαστεί να επενδύσει σε όλες τις πτυχές της πορείας ενός παίκτη.

Το 2024 η επιστροφή στην δράση για τον Andy Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com