Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο τελευταίος αγώνας του Αndre με Fluminence, ίσως εναντίον της City?

Ο τελευταίος αγώνας του Αndre με Fluminence, ίσως εναντίον της City?

Με τη Fluminence να σηκώνει το Coppa Libertadores, η σεζόν επεκτάθηκε για τον Αndre, παίκτη που ενδιαφέρονται οι Reds, με στόχο ένα σημαντικότερο τρόπαιο.

Η Fluminence σφράγισε τη δραματική νίκη με 2-1 επί της Boca Juniors στον τελικό του Coppa Libertadores, κατακτώντας το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Με αυτόν τον τρόπο, δικαίωσε την απόφαση του Αndre να απορρίψει μια καλοκαιρινή μετακόμιση στη Liverpool και να παίξει ολόκληρη τη σεζόν με τον αγαπημένο του σύλλογο, της παιδικής του ηλικίας. Το ενδιαφέρον των Reds είναι πιθανό να αναβιώσει τον Ιανουάριο, με την προσδοκία ότι ο 22χρονος θα αναχωρήσει από τη Βραζιλία για την Ευρώπη στο τέλος της χρονιάς τους.

Με τη σεζόν στη Βραζιλία να τρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, αντί από καλοκαίρι σε καλοκαίρι όπως στην Premier League, αυτή πλησιάζει στο τέλος της τώρα. Όμως, ενώ ο τελευταίος αγώνας της Fluminence στη βραζιλιάνικη Serie A πρόκειται να έρθει εντός έδρας με την Gremio του Luis Suarez στις 6 Δεκεμβρίου, ο θρίαμβος στο Champions League της Νότιας Αμερικής, μετατόπισε τον τελευταίο του αγώνα.

Η Fluminence θα μπει στην ημιτελική φάση, αντιμετωπίζοντας τους νικητές είτε της αιγυπτιακής ομάδας Αl Ahli είτε της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας Αl Ittihand. Το πιθανότερο είναι ότι η Al-Ittihad, η οποία υπέγραψε τους Fabinho, Karim Benzema και N’Golo Kante το καλοκαίρι και είδε την προσφορά παγκόσμιου ρεκόρ για τον Mo Salah να απορρίπτεται, θα είναι αντίπαλός τους.

Στην άλλη ομάδα των ημιτελικών βρίσκεται η Man City, ως νικήτρια του Champions League, με αντιπάλους τους Club Leon του Μεξικού ή Urawa Red Diamonds της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι η Fluminence θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τη Μanchester City στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στις 22 Δεκεμβρίου, που θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Θεωρητικά, οι δύο πλευρές θα μπορούσαν ακόμη και να συναντηθούν σε πλέι οφ τρίτης θέσης την ίδια μέρα, αν και οι δύο έχαναν τους ημιτελικούς.

Θα ήταν ταιριαστό αντίο για τον Αndre, αν στην πραγματικότητα είναι έτοιμος να ενταχθεί στη Liverpool, αντιμετωπίζοντας τους πιο σκληρούς σύγχρονους αντιπάλους των Reds. Με την πρόκριση της Fluminence στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, σημαίνει επίσης μικρότερο διάλειμμα για τον μέσο σε περίπτωση μετάβασης στην Ευρώπη.

Ο Αndre έχει παίξει ήδη 55 παιχνίδια για σύλλογο και χώρα το 2023 και με την πιθανότητα να σπάσει το όριο των 60 αγώνων πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, μπορεί να χρειαστεί άδεια για να ξεκουραστεί τον Ιανουάριο.

Ο τελευταίος αγώνας του Αndre με Fluminence, ίσως εναντίον της City?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com