Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των καθισμάτων στην Anfield Road

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των καθισμάτων στην Anfield Road

Η Anfield Road φαίνεται πολύ διαφορετική στα μάτια, καθώς όλα τα καθίσματα στο πάνω διάζωμα έχουν πλέον εγκατασταθεί και συνεχίζονται οι εργασίες για να ετοιμαστεί πλήρως.

Υπήρξε η μία καθυστέρηση μετά την άλλη για το άνοιγμα της νέας κερκίδας, με τον Σύλλογο να ανακοινώνει στις αρχές Οκτωβρίου ότι το πάνω διάζωμα δεν θα είναι έτοιμο μέχρι το 2024. Οι οπαδοί που είχαν εισιτήρια για έξι διαφορετικούς αγώνες έμειναν εκτός, αλλά η ελπίδα είναι ότι τα ίδια ζητήματα δεν θα τεθούν στο παιχνίδι μετά την Πρωτοχρονιά, επιτρέποντας στο Anfield να φιλοξενήσει ένα πλήθος 61.000 ατόμων πλήρους χωρητικότητας.

Οπτικά, μπορείτε να δείτε την πρόοδο στην κερκίδα και στη γύρω περιοχή με όλα τα καθίσματα του πάνω διαζώματος τώρα εγκατεστημένα, αφήνοντας μόνο τους φίλους της Ομάδας να τα γεμίζουν όταν έρθει η ώρα.

Περαιτέρω επένδυση στην οροφή έχει τοποθετηθεί, ενώ έχει στρωθεί πεζοδρόμιο στο εξωτερικό του γηπέδου, εκτός από το πρώτο δέντρο που φυτεύτηκε στον περιβάλλοντα χώρο. Ένας τοίχος από ψαμμίτη μεταξύ του Stanley Park και της Anfield Road κατασκευάζεται, καθώς πλησιάζουμε στο να δούμε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι ένα πολυαναμενόμενο θέαμα.

Όλα φέρνουν την κερκίδα πιο κοντά στην ολοκλήρωση και υπάρχει η εικασία ότι η επίσκεψη της Chelsea στην Premier League στις 31 Ιανουαρίου θα είναι η πρώτη με κάποιους οπαδούς στο πάνω διάζωμα.

Θα απαιτηθεί μια δοκιμαστική διοργάνωση για την απόκτηση πιστοποιητικού ασφαλείας από το Δημοτικό Συμβούλιο του Liverpool, προτού το πάνω διάζωμα είναι γεμάτο από οπαδούς κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού, που η Liverpool αναμένει να πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του έτους. Η πώληση των μελών για το δεύτερο μισό της σεζόν είναι πιθανό να φέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσδοκίες και το χρονοδιάγραμμα της Liverpool αργότερα αυτόν τον μήνα, με ένα «σταδιακό» άνοιγμα να παραμένει ακόμη το σχέδιο.

Προς το παρόν, μόνο το κάτω διάζωμα είναι ανοικτό και κάποιοι μπορεί να έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει στην κάτω αριστερή γωνία (όπως την βλέπει κάποιος από το Kop) και αυτό δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Το Anfield λειτουργεί με μειωμένη χωρητικότητα περίπου 49.000 για να ξεκινήσει τη σεζόν και οι εκτιμήσεις είναι ότι ο σύλλογος χάνει περίπου 750.000 £ ανά αγώνα με το γήπεδο στην τρέχουσα κατάστασή του. Η αρχική ημερομηνία-στόχος για το πλήρες άνοιγμα της νέας κερκίδας ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της σεζόν, αλλά τα σχέδια αναβλήθηκαν όταν ο ανάδοχος, ο Όμιλος Buckingham, υπέβαλε αίτηση οικονομικής διαχείρισης στο κράτος.

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των καθισμάτων στην Anfield Road
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com