Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήτησε συγνώμη ο Edwards για τα άθλια συνθήματα των Luton fans

Ζήτησε συγνώμη ο Edwards για τα άθλια συνθήματα των Luton fans

Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββατοκύριακου μεταξύ της Luton και της Liverpool μαστιζόταν από τραγικά συνθήματα των οπαδών των γηπεδούχων και ο προπονητής της Luton Rob Edwards, ζήτησε συγγνώμη.

Η αντίδραση της επίσημης Luton ως σύλλογος ήταν απογοητευτική. Μια εξαιρετικά αδύναμη δήλωση φάνηκε να αποπροσανατολίζει την ευθύνη και να ελαχιστοποιεί τη σοβαρότητα του ζητήματος.

Ο μάνατζερ του συλλόγου Rob Edwards, σχολίασε λέγοντας: «Έχει βγει ανακοίνωση από την ποδοσφαιρική ομάδα και θέλω να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Edwards δεν είναι σε καμία περίπτωση υπαίτιος, ο οποίος πρόσθεσε: «Δεν το συγχωρούμε αυτό φυσικά και υπάρχει έρευνα που διεξάγεται αυτή τη στιγμή».

Εν τω μεταξύ, διεξάγεται εσωτερική έρευνα στη Luton και η FA έχει έρθει σε επαφή με την αστυνομία του Bedfordshire για να «αναζητήσει παρατηρήσεις» και «περαιτέρω λεπτομέρειες».

Δυστυχώς, αυτά τα περιστατικά είναι σύνηθες φαινόμενο όταν παίζει η Liverpool και ακούγονται σχεδόν σε κάθε αγώνα, με διαφορετικό αριθμό συμμετεχόντων. Η απάντηση της Luton δεν ήταν καθόλου ισχυρή και έδινε την αίσθηση ότι δεν καταλάβαινε. Μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας.

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Luton Town είναι θλιμμένος από τις αναφορές για ανάρμοστες φωνές προς τους οπαδούς της Liverpool κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Premier League στο Kenilworth Road.

Η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο ήταν ηλεκτρισμένη στο μεγαλύτερο μέρος ενός παλλόμενου παιχνιδιού, στο οποίο η ομάδα του Rob Edwards έφτασε κοντά στο να πάρει ένα από τα αποτελέσματα της σεζόν.

Παρ’ όλο που δεν επιθυμούμε να χαλάσουμε την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας με κανέναν τρόπο, είμαστε εξαιρετικά απογοητευμένοι που ένας μικρός αριθμός οπαδών αμαύρωσε την περίσταση με συνθήματα που μπορεί να ερμηνευτούν ως σχετιζόμενα με τραγωδίες που έχουν πλήξει την Liverpool FC στο παρελθόν.

Ο σύλλογος καταδικάζει κάθε είδους συνθήματα που επιδιώκουν συνειδητά να διχάσουν, και η ομάδα ασφάλειας και προστασίας μας ξεκίνησε εσωτερική έρευνα το συντομότερο δυνατό.

Αυτό που έγινε γρήγορα εμφανές είναι ότι αρκετοί άνθρωποι μπορεί να συμμετείχαν χωρίς να γνωρίζουν ότι τα λόγια που χρησιμοποιήθηκαν είχαν σχέση με τις τραγωδίες του Hillsborough και του Heysel και βλέπουμε ότι ο δρόμος για να πείσουμε τους οπαδούς να μην επαναλαμβάνουν αυτά τα συνθήματα στο μέλλον είναι μέσω της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης.

Σε αυτή τη βάση εξετάζουμε υλικό από κάμερες ασφαλείας και μέσα ενημέρωσης από τον αγώνα και θα μιλήσουμε με μάρτυρες για να εντοπίσουμε άτομα που μπορεί να συμμετείχαν. Οποιοσδήποτε δράστης θα μπορούσε να αντιμετωπίσει απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο και πιθανή ποινική δίωξη.

Εάν κάποιος έχει πληροφορίες και βίντεο που θα υποστηρίξουν την έρευνα, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση myvoice@lutontown.co.uk με θέμα «Ακατάλληλες φωνές».

Τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα πάνω μας στην Premier League, στην οποία όλοι μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε γρήγορα, και πρέπει να υπενθυμίσουμε στους οπαδούς μας ότι είστε όλοι πρεσβευτές του συλλόγου και είναι ευθύνη σας να συμπεριφέρεστε σύμφωνα με τους κανόνες του γηπέδου. Αυτό περιλαμβάνει την κατανόηση των τραγουδιών που δεν μπορούν να τραγουδηθούν σύμφωνα με την εκστρατεία «Love Football, Protect The Game».

Εκ μέρους όλων στην Luton Town, θα θέλαμε να ζητήσουμε ολόψυχα συγγνώμη από οποιονδήποτε προσβλήθηκε από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με ομάδες οπαδών για να εκπαιδεύσουμε τους οπαδούς σχετικά με τα συνθήματα που χαρακτηρίζονται ως τραγική κακοποίηση από τις ποδοσφαιρικές αρχές, την αστυνομία και το CPS».

Ζήτησε συγνώμη ο Edwards για τα άθλια συνθήματα των Luton fans
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com