Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Jarell Quansah

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Jarell Quansah

Ο Jarell Quansah έχει εντυπωσιάσει σημαντικά από τότε που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και ένα στατιστικό στοιχείο αποδεικνύει πόσο πολύ τον εμπιστεύονται οι συμπαίκτες του.

Ο Quansah ξεκίνησε για τέταρτη φορά φέτος στην Τετάρτη το βράδυ, στη νίκη με 2-1 επί της Bournemouth για το League Cup, με παρτενέρ τον Joel Matip στο κέντρο της άμυνας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό πολύ δύσκολες συνθήκες στο Dean Court, καθώς ξεκίνησε η καταιγίδα Ciaran, με ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλεψαν τις δύο πλευρές να αποκτήσουν προβάδισμα.

Αλλά ο 20χρονος ξεχώρισε με την ψύχραιμη εμφάνισή του, με τον Jurgen Klopp να μένει να λέει «ουάου» στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Υπό αυτές τις συνθήκες, ουάου. Τόσες πολλές δύσκολες μπάλες για να κρίνεις, να εκτιμήσεις, πού πέφτει; Τα πήγε πολύ καλά», δήλωσε ο μάνατζερ.

Ο Quansah ήταν σχεδόν κάθε φορά ο παίκτης που έβγαινε στην άμυνα, με τον νεαρό να ολοκληρώνει το παιχνίδι με τις περισσότερες επαφές για τις δύο πλευρές (114). Μάλιστα, κατέγραψε τουλάχιστον 39 περισσότερες επαφές από οποιονδήποτε άλλον παίκτη, σύμφωνα με το FotMob, με τον επόμενο μεγαλύτερο να είναι ο Curtis Jones (75).

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Quansah άγγιξε τη μπάλα περισσότερο από διπλάσιο αριθμό από τον παρτενέρ του κεντρικού αμυντικού Matip (50) και περισσότερο από τους Mo Salah (56) και Dominik Szoboszlai (54) μαζί. Κανένας παίκτης δεν ολοκλήρωσε περισσότερες πάσες από τον απόφοιτο της Ακαδημίας, ο οποίος βρήκε έναν συμπαίκτη του με 86 από τις 97 προσπάθειες, για ποσοστό ακρίβειας 89%.

Στην καταιγίδα της νότιας ακτής, ο Quansah έκανε επίσης τις τρίτες περισσότερες πάσες στο τελικό τρίτο για τη Liverpool, με τέσσερις, πίσω μόνο από τους Harvey Elliott (10) και Joe Gomez (οκτώ). Έκανε επίσης τις περισσότερες αμυντικές ενέργειες για την ομάδα του, με 10, με τον επόμενο μεγαλύτερο να είναι ο Matip (επτά).

Ήταν μια απόδοση πραγματικής υπευθυνότητας από τον Quansah, ενώ θα μπορούσε εύκολα να αφήσει τον Matip να αναλάβει την ευθύνη ως ο αρχαιότερος παίκτης στα μετόπισθεν. Αυτή η προσέγγιση δείχνει επίσης την εμπιστοσύνη της Liverpool στο Νο 78, με το εύρος των πασών του να είναι πιο επεκτατικό από αυτό του Matip και επομένως πιο κατάλληλο για το παιχνίδι που παίχτηκε την Τετάρτη.

Ενώ ο Quansah παραμένει στην παρούσα φάση πέμπτη επιλογή ως κεντρικός αμυντικός, δεν θα ήταν έκπληξη να του δοθούν περισσότερες ευκαιρίες τους επόμενους μήνες. Αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμη και στην Premier League, αντί για τις συνήθεις οδούς του Europa League και League Cup, καθώς έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να ανέβει.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Jarell Quansah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com