Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φορτωμένο το πρόγραμμα αγώνων μέσα στις γιορτές για την Liverpool

Φορτωμένο το πρόγραμμα αγώνων μέσα στις γιορτές για την Liverpool

Η Liverpool θα παίξει πέντε φορές σε 13 ημέρες τα Χριστούγεννα μετά την πρόκριση στο League Cup, με την ημερομηνία του προημιτελικού με τη West Ham να έχει πλέον επιβεβαιωθεί.

Οι Κόκκινοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του League Cup με τη νίκη τους με 2-1 στο Bournemouth το βράδυ της Τετάρτης, προσθέτοντας άλλο ένα παιχνίδι στο εορταστικό ημερολόγιο.

Η West Ham κληρώθηκε με τη Liverpool, με τους Κόκκινους να επιλέγονται ως οικοδεσπότες. Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί όπως αναμενόταν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, με το Sky Sports να αναλαμβάνει τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα.

Βρίσκεται στη μέση των εντός έδρας αναμετρήσεων με τη Man Utd (17 Δεκεμβρίου) και την Arsenal (23 Δεκεμβρίου) στην Premier League και εν μέσω ενός σερί πέντε αγώνων σε 13 ημέρες.

Με τέσσερις ημέρες ρεπό μετά το ταξίδι στην Crystal Palace στις 9 Δεκεμβρίου, η ομάδα του Jurgen Klopp θα παίξει στη συνέχεια:

?Union SG (A) – Europa League – Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου
?Man United (H) – Premier League – Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου
?West Ham H) – League Cup – Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου
?Arsenal (H) – Premier League – Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου
?Burnley (Α) – Premier League – Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Μετά το ταξίδι της Boxing Day στην Burnley, θα ακολουθήσει πενθήμερο διάλειμμα, με τη Liverpool να υποδέχεται τη Newcastle στις 8μμ την Πρωτοχρονιά.

Θα είναι μια περίοδος δοκιμασίας για την ομάδα του Jurgen Klopp και η ελπίδα είναι να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φυσική κατάσταση και τη φόρμα τους μέχρι την έναρξη και καθ’ όλη τη διάρκεια. Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο προπονητής ήταν σε θέση να κάνει εναλλαγή μεταξύ των αγώνων δύο φορές την εβδομάδα στην Premier League, το Europa League και το League Cup με μικρή διαφορά στην απόδοση.

Η αποφυγή τραυματισμών τους επόμενους μήνες θα είναι υψίστης σημασίας, ενώ η επιστροφή παικτών όπως ο Ben Doak, ο Stefan Bajcetic και ο Conor Bradley θα βοηθήσει αναμφίβολα την υπόθεση.

Φορτωμένο το πρόγραμμα αγώνων μέσα στις γιορτές για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com