Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Nottingham Forest (preview)

Liverpool – Nottingham Forest (preview)

Δέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Nottingham Forest το μεσημέρι της Κυριακής στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες κόντρα σε Everton και Toulouse με 2-0 και 5-1 αντίστοιχα, θέλοντας να πετύχουν την τρίτη διαδοχική τους κόντρα στη Forest.

Η ομάδα του Klopp είχε ένα εύκολο βράδυ την Πέμπτη, καταφέρνοντας παράλληλα να δώσει πολύτιμες ανάσες σε παίκτες που αναμένονται να ξεκινήσουν την Κυριακή.

Η ενδεκάδα που θα δούμε από τον Γερμανό θα μοιάζει πολύ με εκείνη του Merseyside Derby και ενδεχομένως να έχει μόνο μια αλλαγή από αυτή, με τον Darwin Nunez να ξεκινά, αντί του Diogo Jota.

Παίκτες που ξεκουράστηκαν κόντρα στην Toulouse, όπως οι Alisson, van Dijk, Konate, Τσιμίκας, Mac Allister, Szoboszlai, Salah και Luis Diaz να πάρουν φανέλα βασικού και την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Alexander-Arnold, Gravenberch και Nunez.

Οι απουσίες για τους Reds είναι οι ίδιες και σε αυτό το παιχνίδι, με τους Thiago, Robertson και Bajcetic να λείπουν λόγω τραυματισμού και τον Curtis Jones να εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Η Forest του Steve Cooper αγνοεί τη νίκη εδώ και περίπου 2 μήνες, ευρισκόμενη πλέον στην 15η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τη Luton στην έδρα της, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ, ενώ πριν τη διακοπή είχε πάρει έναν βαθμό από την Crystal Palace στο Selhust Park.

Ο Cooper έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού κανένας από τους τραυματίες δεν επιστρέφει, ενώ και ο Elanga είναι αμφίβολος λόγω ίωσης.

Εκτός έχει τεθεί οι πρώην Κόκκινοι, Divock Origi και Taiwo Awoniyi, αλλά και οι Danilo, Felipe, Montiel, Nuno Tavares και Hudson-Odoi.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Chris Kavanagh.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Αήττητη για 26 εντός έδρας ματς είναι η Liverpool κόντρα στη Forest.
  • Στα τελευταία 4 παιχνίδια των δύο ομάδων στο Anfield έχουν επιτευχθεί 23 γκολ.
  • Θα είναι το 1.200 παιχνίδι της Liverpool στην Premier League.
  • Η ομάδα του Steve Cooper έχει χάσει 32 βαθμούς ενώ είχε το προβάδισμα από την περσινή σεζόν.
  • Ο Mo Salah έχει γκολ ή ασίστ στα 13 τελευταία του ματς στο Anfield.
  • Χωρίς νίκη η Forest στους τελευταίους 8 αγώνες της, χωρίς τον Awoniyi.
Η Liverpool κόντρα στη Forest για νέα νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com