Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Andre μίλησε για την πρόταση της Liverpool

Ο Andre μίλησε για την πρόταση της Liverpool

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν περισσότερο για τα μεταγραφικά της Liverpool το καλοκαίρι που μας πέρασε, ήταν εκείνο του Andre, με την μεταγραφή του όμως στο Anfield να μην πραγματοποιείται ποτέ, αφού η Fluminense προχωρούσε στο Copa Libertadores, έχοντας πλέον φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο μέσος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και την πρόταση των Reds, αλλά και ότι πήρε την απόφαση να παραμείνει στη Βραζιλία, τουλάχιστον ως τον Ιανουάριο.

Ο Andre μίλησε στο κανάλι της CONMEBOL για το ενδιαφέρον της Liverpool:

“ Υπάρχουν πολλά πράγματα στο τελευταίο μεταγραφικό παράθυρο, για τα οποία δεν μίλησα. ”

“ Ήταν πραγματικά [μια προσφορά] που δεν μπορούσα να αρνηθώ, ο σύλλογος, το πρωτάθλημα. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει για έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, [σε ένα] μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αποφάσισα να κρατήσω τον λόγο μου και να μείνω, γιατί όταν έκλεισε το παράθυρο του Ιανουαρίου, ο [ο προπονητής Fernando] Diniz μου είπε ότι με ήθελε μέχρι το τέλος της χρονιάς.”

“ Δεν ξέραμε ότι θα εμφανιζόταν μια τέτοια προσφορά, και ό,τι κι αν γινόταν, θα έμενα μέχρι τον Δεκέμβριο. ”

“ Πέρασαν μήνες και στο ευρωπαϊκό καλοκαιρινό παράθυρο, ήμασταν στους 16 του [Copa] Libertadores. ”

“ Ήταν μια πραγματικά δύσκολη απόφαση. Νομίζω ότι αν είχα δεχτεί αυτήν την προσφορά, δεν ξέρω αν θα ένιωθα 100% άνετα με τον εαυτό μου. Επειδή έδωσα τον λόγο μου στον Diniz και εκτιμά πολύ τον λόγο σου, την ειλικρίνεια. ”

“ Λέει πάντα ότι όταν κάνουμε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, συμβαίνουν καλά πράγματα. Τον Ιανουάριο μου είπε ότι, 100% σίγουρα, αν έμενα, θα έπαιζα και η αξία μου θα μεγάλωνε και δεν έπρεπε να το σκεφτώ και να το κάνω σωστά. ” Σημείωσε ο Andre.

“ Η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε τεθεί νοκ άουτ στη φάση των 16. Έπρεπε να πάρω την απόφαση. Τώρα, φτάνοντας στον τελικό, όλοι θα πουν ότι πήρα τη σωστή απόφαση. ”

“ Νομίζω ότι ήταν μια πράξη αφοσίωσης της παραμονής και της προσπάθειας να κερδίσουμε το Libertadores, οπότε δεν ήταν σημαντικό αν μείναμε [σε αυτό] ή όχι, είμαι 100% άνετος στο να πάρω την απόφαση να μείνω. ”

“ Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο και μέχρι το τέλος της χρονιάς, δεν ξέρω ακριβώς τι θα συμβεί. ”

“ Μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι, το να είμαι εδώ, γνωρίζοντας ότι όλα πήγαν καλά, με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο και βοήθησε επίσης την καριέρα μου. ”

“ Πήρα όλες τις κλήσεις για την εθνική ομάδα για τη χρονιά, οπότε πιστεύω ότι, όπως είπε ο Diniz, όταν κάνουμε τα σωστά πράγματα, να είμαστε πιστοί και ειλικρινείς, πάντα συμβαίνουν καλά πράγματα. ”

Η Liverpool προσπάθησε να κλείσει τον Andre.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com