Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Nottingham Forest

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει Nottingham Forest

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του μετά τη νίκη επί της Toulouse, αναφέρθηκε στην Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Nottingham Forest στο Anfield και στην επιστροφή του Divock Origi στο γήπεδο των Reds.

Ο Γερμανός συγκεκριμένα μίλησε για την ομάδα του Steve Cooper:

“ Αναπτύχθηκαν πολύ ως ομάδα. Στη Γερμανία λέμε πάντα ότι η δεύτερη χρονιά είναι πιο δύσκολη από την πρώτη. Ποτέ δεν ήμουν 100% σίγουρος για αυτό . Ο Steve απλά κάνει πολύ καλή δουλειά. Άλλαξαν και πάλι πολύ, πολλοί παίκτες ήρθαν. ”

“ Ελπίζω πραγματικά, όχι για το παιχνίδι αλλά για την περίσταση, ότι ο Divock Origi θα είναι στην αποστολή, ελπίζω να είναι σε φόρμα ώστε ο κόσμος να τον χαιρετήσει λίγο. Θα του άξιζε σίγουρα. Εκτός αυτού, δεν του εύχομαι καλό παιχνίδι, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά τουλάχιστον να είναι εκεί! ”

“ Εκτός αυτού [έχουν] πολλές επιλογές, πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξει ο προπονητής τους. Είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα, σίγουρα μια πρόκληση για τη σωστή διαχείριση, αλλά το κάνει χωρίς θόρυβο. Δεν άκουσα ποτέ τίποτα κακό από κανέναν εκεί, οπότε προφανώς λειτουργεί πολύ καλά. ”

“ Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για τη Nottingham, θέλει να παραμείνει στο πρωτάθλημα και μετά να προχωρήσει από εκεί. Αυτό κάνουν αυτή τη στιγμή. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη Premier League, μαζεύουν τους βαθμούς τους. ”

“ Ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε. Η σωστή ανάλυση θα γίνει [σήμερα] αλλά ξέρω ήδη ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Θυμόμαστε ιδιαίτερα το εκτός έδρας παιχνίδι πέρυσι, όταν χάσαμε, ήταν μια πραγματικά δύσκολη μέρα για εμάς, αλλά τα εύσημα στη Nottingham. Νομίζω ότι εκείνη τη μέρα ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορούσες να το δεις στο φύλλο αγώνα γιατί απλώς έμειναν στο παιχνίδι και αυτό είναι ίσως η μεγαλύτερη δύναμη. ” Είπε ο Klopp.

“ Ό,τι κι αν συμβεί, μένουν στο παιχνίδι και τη στιγμή που θα το καταφέρουν θα σκοράρουν και θα σε τιμωρήσουν. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι γιατί σίγουρα θα είναι δύσκολο.”

Όσο για την προετοιμασία των Reds για τον αγώνα:

“ Το να παίζουμε Πέμπτη και μετά Κυριακή δεν είναι υπέροχο, αλλά είναι κάτι που ξέρουμε πολύ καιρό και αυτό είναι εντάξει. ”

“ Ναι, δεν υπάρχει πραγματική προπόνηση στο ενδιάμεσο. Τα παιδιά που δεν έπαιξαν [την Πέμπτη] θα έχουν μια σωστή προπόνηση [την Παρασκευή], οπότε αυτό είναι καλό. Έτσι μένουν στην προπόνηση. Αλλά αν παίζαμε πάντα με την ίδια ομάδα, που παίζαμε στο παρελθόν, ίσως στο Champions League, τότε δεν υπάρχει καθόλου προπόνηση, είναι απλώς αποθεραπεία και πάμε ξανά. ”

“ Μέχρι στιγμής θα μπορούσαμε να το κάνουμε έτσι, και επειδή δεν έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς – είναι πάντα πάρα πολύ σημαντικό αυτό, αλλά είναι εντάξει αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι – γι ‘αυτό μπορούμε να το κάνουμε. ”

“ Αυτό σημαίνει ότι πολλοί παίκτες που δεν έπαιξαν [κόντρα στην Toulouse] πιθανότατα θα ξεκινήσουν την Κυριακή, οπότε για αυτούς είναι μια χαρά. Είχαν, αν θέλετε, ένα «ρεπό» [την Πέμπτη το βράδυ], απλώς έκαναν ζέσταμα, κλωτσώντας μερικές μπάλες, και τώρα [την Παρασκευή] μια σωστή προπόνηση και μετά προετοιμαζόμαστε σίγουρα [για] τη Nottingham.”

“ Ναι, αυτός ο ρυθμός είναι ο ρυθμός που έχουμε φέτος και θα πρέπει να τον συνηθίσουμε. Μέχρι στιγμής ήταν εντάξει, αλλά μια σεζόν στην Premier League με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όλες τις διοργανώσεις κυπέλλου είναι μια έντονη σεζόν. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με αυτό, όλα καλά. ”

“ Αλλά χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανάκτησης των δυνάμεων σου. Όσο το έχουμε αυτό, είμαστε και πάλι έτοιμοι. ”

Ζητούμενο οι συνεχόμενες νίκες για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com