Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκπληκτος ο Klopp από τον Szoboszlai πριν από το Merseyside Derby

Έκπληκτος ο Klopp από τον Szoboszlai πριν από το Merseyside Derby

Καθώς η Liverpool εξασφάλισε την νίκη στο πρώτο ντέρμπι του Merseyside τη φετινή σεζόν, ο Jurgen Klopp αποκάλυψε πώς ο Dominik Szoboszlai τον άφησε έκπληκτο πριν από τη σέντρα.

Αφού έχασε βαθμούς τόσο από την Totttenham όσο και από την Brighton υπό απογοητευτικές συνθήκες, η Liverpool επέστρεψε από τη διεθνή διακοπή με μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Ταλαιπωρήθηκε στο Anfield, αλλά τελικά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή με νίκη 2-0 επί της Everton χάρη σε δύο γκολ του Μο Salah.

Ο Jurgen Klopp χρησιμοποίησε τρεις παίκτες που θα έκαναν το ντεμπούτο τους στο ντέρμπι του Merseyside στο αρχικό σχήμα και ανακάλυψε λίγο πριν από τη σέντρα ότι ένας από αυτούς, ο Szoboszlai, έπαιζε στο πρώτο του ντέρμπι συνολικά.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Klopp στους δημοσιογράφους. «Ακόμη και πριν από το πρώτο σφύριγμα, είναι πάντα σαν να μην ξέρω 100% εάν θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Όταν κάναμε την τελική άσκηση πριν, την προθέρμανση, ο Dom μου είπε «στην πραγματικότητα δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ ντέρμπι».
«Είπα: «τι εννοείς;».
«Μου είπε: «το Salzburg δεν έχει ντέρμπι, η Leipzig δεν έχει ντέρμπι, η Ουγγαρία ίσως έχει ντέρμπι, αλλά οι ομάδες που θα ήταν ντέρμπι δεν έχουμε παίξει ποτέ από τότε που παίζω διεθνές ποδόσφαιρο’.
«Και του είπα: «Εντάξει, ωραία, κανένα πρόβλημα, δίνεις πάντα το 100%, οπότε είσαι έτοιμος για το παιχνίδι. Οπότε δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι και μου άρεσε αυτό που έχω δει ως τώρα».

Ο Szoboszlai σαφώς δεν επηρεάστηκε από την περίσταση, τελειώνοντας με τις τρίτες περισσότερες επαφές από κάθε άλλον παίκτη (με 107), πίσω μόνο από τους Trent Alexander-Arnold (118) και Virgil van Dijk (114), καθώς και τα περισσότερα σουτ (πέντε) και τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν (τέσσερις), σύμφωνα με το FotMob.

Δεν ήταν, βέβαια, η πρώτη υψηλού προφίλ αναμέτρηση της καριέρας του και στη δική του συνέντευξη μετά τον αγώνα, ο 22χρονος έδειξε την αυτοπεποίθησή του.

«Πιθανότατα είμαι κυρίως με τον Trent», δήλωσε στο TNT Sports. «Τον ρώτησα πώς θα είναι στο derby, αλλά όλοι στην ομάδα είπαν ότι θα είναι πολύ καλά. Απλά βγήκα και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Έκπληκτος ο Klopp από τον Szoboszlai πριν από το Merseyside Derby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com