Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λατρεύει την «νέα ατμόσφαιρα» στη Liverpool ο Virgil

Λατρεύει την «νέα ατμόσφαιρα» στη Liverpool ο Virgil

Μιλώντας στο TNT Sports αφού η Liverpool κέρδισε την Everton με 2-0, ο Virgil van Dijk απέδωσε κάποια από την καλή φόρμα των Reds στην αρχή της σεζόν στην προετοιμασία τους.

«Είχαμε ένα μικρό διάλειμμα και μετά επιστρέψαμε», εξήγησε ο Van Dijk, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ένιωθε «άδειος» και «απογοητευμένος» μετά την περασμένη σεζόν.

«Η προετοιμασία ήταν πολύ καλή, ξεκινήσαμε στη Γερμανία, στο κατάλληλο προπονητικό κέντρο, μετά η εμπορική περιοδεία και όλο λειτούργησε αρκετά καλά. Χαίρομαι που λειτούργησε όπως λειτούργησε. Σίγουρα αισθανόμαστε μια διαφορετική ατμόσφαιρα, διαφορετική ενέργεια στον σύλλογο.

«Υπήρξε μια μετάβαση, φυσικά, αλλά και στον τρόπο που παίζουμε. Έχουμε διαφορετικούς παίκτες, με διαφορετικά προσόντα. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε λίγο στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι λειτουργεί αρκετά καλά».

Η Liverpool δεν θα γίνει κυριαρχική από τη μια μέρα στην άλλη και πολλοί από τους παίκτες είναι ακόμα νέοι στην ομάδα. Κανένας από τους Dominik Szoboszlai, Alexis Mac Allister ή Ryan Gravenberch δεν είχε παίξει ένα ντέρμπι του Merseyside πριν από το απόγευμα του Σαββάτου.

Η σχετική απειρία δεν έχει εμποδίσει πάρα πολύ τη Liverpool μέχρι στιγμής και η προοπτική του Van Dijk είναι θετική για τις καλοκαιρινές μεταγραφές.

«Τα παιδιά που μπήκαν ήταν εξαιρετικά κατά τη γνώμη μου», πρόσθεσε ο Ολλανδός. «Ο MacAlister ίσως σε μια θέση που δεν είμαι σίγουρος ότι θέλει πραγματικά, πραγματικά να παίξει, αλλά έχει την ποιότητα να παίξει οπουδήποτε στη μεσαία γραμμή. Τα μέτρα που κάνει σε κάθε παιχνίδι είναι υπέροχα.

Ο Szoboszlai είναι μια διαφορετική περίπτωση. Η ενέργειά του να συνεχίζει να τρέχει, θέλει την μπάλα ανά πάσα στιγμή, επανέρχεται για να πιέζει, αυτό θέλουμε. Ο Curtis Jones τα πάει πολύ καλά επίσης, ο Rhyan ξεκίνησε το πρώτο του ντέρμπι. Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είσαι ενθουσιασμένος ως οπαδός της Liverpool. Μακάρι να συνεχιστεί, αλλά νομίζω ότι το κλειδί είναι να βρούμε συνέπεια».

Ο ίδιος ο Van Dijk επέστρεψε στη φόρμα, επίσης, με κάποιους να αμφισβητούν τις ικανότητές του την περασμένη σεζόν. Το επόμενο βήμα για τη Liverpool είναι η Toulouse στο Anfield το βράδυ της Πέμπτης.

Λατρεύει την «νέα ατμόσφαιρα» στη Liverpool ο Virgil
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com