Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: «Μέχρι και το κοινό του Anfield ήξερε ότι ήταν κόκκινη στον Konate!»

Dyche: «Μέχρι και το κοινό του Anfield ήξερε ότι ήταν κόκκινη στον Konate!»

Τη δυσαρέσκειά του για τη μη αποβολή του Ibrahima Konate λίγο πριν το πρώτο γκολ της Liverpool στο Merseyside Derby εξέφρασε ο Sean Dyche.

Ο προπονητής της Everton ουσιαστικά ανέφερε αυτό που παραδέχτηκε και ο Jurgen Klopp, ότι δηλαδή οι Reds στάθηκαν τυχεροί που συνέχισαν να αγωνίζονται με 11 παίκτες μετά το φάουλ του Γάλλου στόπερ στον Beto στο 72ο λεπτό, το οποίο μάλλον έπρεπε να είχε τιμωρηθεί με (δεύτερη για τον Ibou) κίτρινη κάρτα.

Στη συνέντευξη τύπου του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στον κόουτς των Toffees ζητήθηκε η γνώμη του για την επίμαχη φάση:

«Δεν καταλαβαίνω. Ρώτησα τον διαιτητή, και μου είπε ότι ένιωσε κατευθείαν ότι δεν ήταν μία παράβαση που έπρεπε να τιμωρηθεί με κάρτα.»

«Αν είναι έτσι, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι!»

«Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί δίκαιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο, και νομίζω ότι ακόμα και ο κόσμος που ήταν εδώ σήμερα θα έμεινε άναυδος που δε δόθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα!»

Έπειτα ο Dyche αναφέρθηκε στην απόφαση του Klopp να αντικαταστήσει τον Konate με τον Matip λίγο μετά το συγκεκριμένο συμβάν:

«Ο προπονητής τους -και μπράβο του- τον έβγαλε έξω όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Συνειδητοποίησε ότι τη γλίτωσε φθηνά – φαντάζομαι ότι σκέφτηκε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Δεν έβλεπε την ώρα να τον αποσύρει. Το ξέρει και το ξέρουμε.»

O Sean Dyche στο Anfield.O Sean Dyche στο Anfield.
O Sean Dyche στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com