Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπαίνει στο χειρουργείο ο Robertson

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Robertson

Άσχημα ήταν τελικά τα νέα για τον Andy Robertson, ο οποίος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για να αποκατασταθεί η ζημιά στον ώμο που αποκόμισε από τον εκτός έδρας αγώνα της εθνικής Σκωτίας με την εθνική Ισπανίας.

Τα νέα επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Everton στο Anfield.

Ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να χειρουργηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα λείψει από την αγωνιστική δράση για τουλάχιστον 10 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται με το νέο έτος.

Ο Klopp για τον τραυματισμό του Robbo δήλωσε σήμερα: 

“ Νομίζω ότι η απόφαση θα πάει προς τη χειρουργική επέμβαση, υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να το προσπαθήσουμε χωρίς, αλλά φαίνεται ότι η χειρουργική επέμβαση θα είναι το καλύτερο πράγμα, μακροπρόθεσμα ειδικά. ” Είπε ο Γερμανός προπονητής.

“ Θα μείνει για λίγο καιρό εκτός. ”

Ο τραυματισμός του Robbo αφήνει πλέον τους Reds με πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, τον Κώστα Τσιμίκα και δεύτερη τον τρίτο αριστερό μπακ του ρόστερ, Luke Chambers, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και προπονήθηκε σήμερα για πρώτη φορά με την ομάδα, ενώ ορισμένες λύσεις μπορεί να δώσει και ο Joe Gomez.

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον τραυματισμό του Andy Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com