Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Everton, Dyche και τραυματίες

Ο Klopp για Everton, Dyche και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού Merseyside Derby κόντρα στην Everton στο Anfield.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στους τραυματισμούς και τις επιστροφές:

“ Ο Cody Gakpo προπονήθηκε μία φορά με την ομάδα, οπότε πρέπει να δούμε πώς θα πάει αύριο. ”

“ Ο Stefan είναι εκτός, ο Thiago εκτός. Ο Ben Doak έχει ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα, πρέπει να δούμε, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για το Σαββατοκύριακο. ”

“ Ο Luke Chambers προπονείται για πρώτη φορά σήμερα μετά από ένα μικρό πρόβλημα στους συνδέσμους. ”

“ Ο Conor Bradley είναι ακόμα εκτός. ”

Για το Merseyside Derby και τη σημασία του πρόσθεσε:

“ Το Merseyside Derby είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι. Είναι ένα παιχνίδι υψηλής πίεσης και το γνωρίζουν όλοι. ”

“ Δεν μπορώ να τους δείξω μια ταινία με Derby και να τους δείξω πώς θα είναι γιατί είναι κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. ”

Για την Everton του Dyche: 

“ Είναι όλοι οι αγώνες δύσκολοι για διαφορετικούς λόγους, δεν νομίζω ότι έχει πολύ νόημα να το συγκρίνουμε με άλλα Derby γιατί είναι διαφορετικές ομάδες με διαφορετικό προπονητή.

“ Η Burnley του ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη ομάδα απέναντι μας, ήταν δύσκολο να αμυνθούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη δεύτερη μπάλα και να έχουμε μια συμπαγή άμυνα. ”

“ Τα Derby είναι πάντα δύσκολα, απλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε αρκετά υπομονετικοί, πρέπει να φροντίσουμε να κάνουμε μια σωστή αλλαγή, να πάρουμε τον αγώνα στα χέρια μας και να πετύχουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Η Everton αξίζει σεβασμό, ο Calvert- Lewin επέστρεψε. Πραγματική ποιότητα. Doucoure, Onana, Gueye, σούπερ έμπειροι. Πολύ καλοί κεντρικοί χαφ και ο Νο. 1 της Αγγλίας στο τέρμα. Καλή ομάδα. Καταλαβαίνω «το Derby» αλλά δεν μπορούμε να προετοιμαστούμε για ένα μοναδικό παιχνίδι, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. ”

Για τις επιλογές του αριστερού άκρου της άμυνας:

“ Δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε μόνο τον Κώστα για αυτό γιατί για με τον αριθμό των παιχνιδιών θα ήμασταν ήδη λίγο περιορισμένοι. ”

“ Έχουμε τον Joe Gomez που μπορεί να παίξει τη θέση και τον Luke Chambers. ”

“ Υπάρχει πολύ ταλέντο μέσα στην ομάδα, αλλά χρειάζεσαι επιλογές εκεί, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Ο Κώστας δεν μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια από τώρα και στο εξής, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί. ”

Για την επιλογή της αυριανής ενδεκάδας:

“ Είναι μια δύσκολη επιλογή. Μερικά από τα αγόρια ήρθαν την ίδια ημέρα και ήταν μια εύκολη προπόνηση, μπήκαν μέσα, έκαναν ζέσταμα και ένα rondo. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους, να δούμε πώς νιώθουν. Το ταξίδι ήταν καλύτερο [ οργανωμένο] αυτή τη φορά, αυτό βοήθησε. Απλώς βρίσκουμε τους κατάλληλους παίκτες για την ένταση. ”

Για την επιστροφή των διεθνών από τη Νότια Αμερική:

“ Κλείσαμε καλύτερες πτήσεις, τις συγκεντρώσαμε όλες. Τους πήραμε για να μην χρειαστεί να κάνουν πτήσεις από εδώ ως εκεί, κάτι που είναι κουραστικό μετά από 100 λεπτά ποδοσφαίρου. Είμαστε καλοί σε αυτό. ”

“ Είναι αρκετά ακριβό, δεν μπορείς να το πληρώνεις συνέχεια, αλλά το μοιραστήκαμε με άλλους συλλόγους. ”

Για την δική του παράδοση στα Derby:

“ Είναι άβολο να μου πείτε για το καλό μου ρεκόρ Derby. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει. Δεν είναι σημαντικό. Δεν σκεφτόμαστε αυτά τα ρεκόρ, απλά φροντίζουμε να είμαστε πραγματικά έτοιμοι. Καταλαβαίνουμε την πίεση και τη σημασία του. Δεν μπορώ να θυμηθώ μια στιγμή που απολαύσαμε ένα Derby. ”

Για το βίντεο του Salah αναφορικά με τον πόλεμο Ισραήλ-Παλαιστίνης:

“ Πώς δεν είναι πολιτική ερώτηση; Πολύ σημαντικό έχουμε δυνατούς χαρακτήρες, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για να συζητήσουμε ένα πολύ σοβαρό θέμα. Νομίζω ότι πρέπει να το αφήσουμε έξω από την αίθουσα, αλλά δεν έχω αμφιβολία για τον χαρακτήρα του Mo. ”

Ο Mo Salah έχει μόλις ανοίξει το σκορ στο περσινό Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com